• Новинка
Ovlaim 52-инчов Кафяв Вътрешен вентилатор на Тавана с затемняемыми led крушки и дистанционно управление, 6-Стъпка Безшумен dc двигател Заден, 3 Остриета, изработени от мас?
zoom_in

Ovlaim 52-инчов Кафяв Вътрешен вентилатор на Тавана с затемняемыми led крушки и дистанционно управление, 6-Стъпка Безшумен

BGN 175.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Dimmable LED lighting kit】 : Dimmable LED lighting kit той има 3 цвята, за да се промени, и тя може да обърквам яркостта, която ви харесва. 【Материал обръщане на двигател за постоянен ток Спестява електричество】:Корпус на двигателя също е реверсивным, което позволява на Карнеги не само да се охлади през лятото, но и за поддържане на топлината във вашите помещения през зимата.Може да работи през зимата, за да помогне да се върти топъл въздух и намаляване на разходите за електроенергия. 【Remote Control】 : Led вентилатор на тавана имаше функция на таймера,функцията за синхронизиране 2/6.Той има три цвята за корекция, той може да затемняться и да има функция памет, той може да запомни любимата си скорост и по-светъл цвят.Използвайте дистанционното управление за управление на вентилатора и осветлението от всеки ъгъл на стаята. 【Лесна инсталация】 : Диаметър на монтаж на таван фенове Ovlaim е 52 инча, той идва с 2 долните пръчки : 5 см и 10 см, можете да го използвате на ниски тавани или високи тавани.А вентилатор на тавана може да се инсталира на тавана с максимален наклон 20 градуса. 【Костюм за стаите в среден или по-голям размер】 : 52-инчов 3 диска тавана вентилатор с led подсветка , който е предназначен за средни и големи помещения като кухня, спалня, хол, трапезария, тераса или общи зони. 1.Вентилатор на тавана може да се установи определяне на Downroad. 2.Смогите инсталирате ъглов таван : вентилатор на Тавана може да се инсталира на тавана с максимален наклон 20 градуса.Почиства твърди дървени гребла, този вентилатор на тавана се изчислява в мокро време за закрити външни площи.Плавни, красиви линии придават на този наружному потолочному вентилятору съвременната грация.Вътрешен вентилатор celing е с модерен и елегантен дизайн.Подходящ е за хол, спалня,тераса, общи зони и така нататък.За 52-инчов монтаж на таван фенове той може да използва следните размери на стаята : 12 фута* 12 ft.To 17 фута* 17 метра.Dimmable LED lighting kit той има 3 цвята, за да се промени, и тя може да обърквам яркостта, която ви харесва. 1.Вентилатор на тавана може да се установи Downroad Mount2.Можете да зададете ъгъл на тавана : вентилатор на Тавана може да се инсталира на тавана с максимален наклон 20 градуса.Този дървен вентилатор може да се използва в различни случаи, като ти е приятно настроение всеки ден.

Те също купуват с този продукт..