• Новинка
Ролери контролирано размер QMMD за децата и по-младите Ролери, със Защитен комплект екипировка ролери за Момчета и момичета с подшипником ABEC-7,black,L(4-6.5 UK/38‐41EU)
zoom_in

Ролери контролирано размер QMMD за децата и по-младите Ролери, със Защитен комплект екипировка ролери за Момчета и момичета

BGN 134.49

Продукти
check Налично за поръчка

[Цялостна вентилация] : Вентилационните отвори на цялото тяло, дишащи и потеющие, удобни и не знойните краката. [Регулируем размер] : S (16,5 см-20,5 см), M (21 см.-23,5 см),L (24 см.-26,5 см), ролкови кънки може да се регулира по всяко време, в съответствие с размера на крака и се използва в продължение на 3-4 години.Това е най-добрият подарък за семейството. [Дишаща материя] : с Ергономичен дизайн подложка с паметта, удобен в чорап, подкладочная тъканта еластична, нежна и здрава. [Защита] : Двупластова защита на ролери, дебел чорап, дълго носене и устойчив на удари, може ефективно да защити краката си. [Отлична производителност] : ролкови кънки интегрирана група от алуминиева сплав не е лесно да се съборят / ABEC-7 professional, носещи / нескользящее износостойкое колелото на ПУ, в процеса на каране на кънки на лед е по-безопасно.Размер : L(4-6.5 UK/38‐41 EU) | Цвят : черен.

Те също купуват с този продукт..