• Новинка
Комплект Ножици За Коса на лицето От Неръждаема Стомана, Преносими Ножици от Розово Злато за Мустаци, Косми в Носа, Брадата и Веждите, Ножици За Коса, Козметичен Инс?
zoom_in

Комплект Ножици За Коса на лицето От Неръждаема Стомана, Преносими Ножици от Розово Злато за Мустаци, Косми в Носа, Брадата

BGN 26.96

Продукти
check Налично за поръчка

Професионален дизайн на : предлагат се 2 вида ножици за коса на лицето от розово злато, лесно клип на веждите и космите в носа.Най-добрият избор за тялото брада носа лицето на ухото на веждите, миглите и така нататък.Комплект ножици за лице ще държи на външния си вид спретнати и чисти през цялото време.Ергономичен дизайн : Професионални ножици за коса в носа имат кръгла глава отгоре, която може да държи ножица и кожата на безопасно разстояние, а острите ножици подстригут косата, без да уврежда кожата.Многофункционален дизайн : заточени малки ножици могат да отрежете всички косми по лицето или тялото, а остро заточени директни нож да се реже.Ножици за вежди и може да се използва за рязане на двойни етикети на клепачите и оформяне на фалшиви мигли.Интимен дизайн на опаковката : професионални малки ножици фризьорски комплект, не само е много практични ножици, но и има сгъваем дизайн на кутии за съхранение, той не отнема много място, подходящ за използване при пътуване.Във вътрешността на кутия за съхранение снабден с огледало, лесно в грима, с хубав дизайн.Здрав и издръжлив : с Ергономичен пръстен за ножици позволява по-добър контрол ножици.Изработен е от качествени материали от неръждаема стомана, който е здрав, антикоррозийным и износостойким.Такъв идеален и практичен инструмент за фризьорски ножици за лице-една от ежедневни нужди!.Функция : 1. 2 вид ножици са достъпни, лесни за изрязване на веждите и космите в носа. 2. Ножици за вежди и може да се използва за рязане на двойни етикети на клепачите и оформяне на фалшиви мигли. 3. Оборудвана с огледало, лесно да се направи, внимателен дизайн. 4. Сгъваем дизайн на кутии за съхранение, те не заемат много място, идеални за пътуване. 5. Изработен е от качествени материали от неръждаема стомана, който е здрав, антикоррозийным и износостойким.Параметри : Състояние на 100% от изцяло нов Вид на стоката : Комплект ножици Материал : ножици от неръждаема стомана Цвят : rose gold Използване на продукта : почистването на веждите, изрязване на космите на носа Осъществяване списък : 1 х Ножици за бровей1 х Ножици за коса в носу1 х огледалото.

Те също купуват с този продукт..