• Новинка
Akozon Филтър Портфейл за Носене Сгъваем 3 Джоба Обектива на Камерата Филтър Чанта За Съхранение Найлон Водоустойчив Калъф Снимки Филтър Държач за Обектива на Камера?
zoom_in

Akozon Филтър Портфейл за Носене Сгъваем 3 Джоба Обектива на Камерата Филтър Чанта За Съхранение Найлон Водоустойчив Калъф

BGN 31.84

Продукти
check Налично за поръчка

【Защита на филтър на обектива】 : Чантата филтър, запълнен с пяна във вътрешността, на корпуса на филтъра е устойчив на удари, анти-сблъсък и водоустойчив, за да предпазите обектива от механични повреди. 【Водоустойчив найлонов материал】 : Найлон корпус на филтъра, използвайки висококачествена водоустойчива нейлоновую плат, корпус на филтъра е мека и е с добро качество на изработката. 【Филтър на обектива или преходни пръстен】 : Един джоб може да побере филтър на обектива или преходни пръстен, което е удобно за използване.Тегло на продукта : прибл. 39g / 1.4 oz _BOS_ това е преносим и лесен за носене и съхраняване, няма да заемат голямо пространство. 【Дизайн с голям капацитет】 : При голям капацитет чанта за съхранение на филтър има 3 джоба и може да побере 3 филтър едновременно.Нашият екип за обслужване на клиенти твърдо стои зад нашите продукти и ще носят отговорност за всички проблеми на качеството. 【Сгъваема конструкция】 : След инсталиране на филтри на корпуса на филтъра може да се сгъва за удобство за носене.Нашата цел е да осигурим високо качество на продуктите, както и предпродажное и следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт , моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Те също купуват с този продукт..