• Новинка
Миниый Хандхэльд задни масажор тялото перкусия масажор вибриращ с LED светлина за шията, раменете, ръцете, краката(червен цвят)
zoom_in

Миниый Хандхэльд задни масажор тялото перкусия масажор вибриращ с LED светлина за шията, раменете, ръцете, краката(червен

BGN 15.67

Продукти
check Налично за поръчка

【Комплексно използване】Мини масажор е подходящ за облекчаване на болки в шията, гърба, краката, ръцете, лицето, раменете и мускулите. 【Перфектен дизайн】С 3 масажни глави, подходящ за навлизане в чувствителни области и помага масаж на акупунктурни точки по цялото тяло. 【Ергономичен дизайн】Според эргономичному дизайн, той отговаря физиологична крива на човешкото тяло, може да е ефективно за облекчаване на болки в мускулите. 【Вибриращ масаж】Приема вибриращ масаж за стимулиране на кръвообращението, облекчаване на мускулните болки и мускулни болки. 【Лаптоп и безжичен】Използване на преминаване onebutton, ниско ниво на шума, лесна работа, подходящи за дома, офиса и за пътуване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип продукт : Масажор за тяло Материал : ABS Цвят : червен, син (по избор) Вид на батерията : 3 батерии тип ААА (батерии в комплекта не са включени) Тегло : Approx. 196g / 6.9 унция Размер : Approx. 9.5x10.5cm / 3.7x4.1in Списък на пакетите : 1 x масажор (батерии в комплекта не са включени) Забележка : 1.Моля, позволете 0-1 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2.Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Body Massager
Material:
ABS
Color:
Red, Blue (Optional)
Battery Type:
3 x AAA Batteries (Battery Not Included)
Weight:
Approx. 196g / 6.9oz
Size:
Approx. 9.5x10.5cm / 3.7x4.1in
Package List:
1 x Massager (Battery Not Included) :
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..