• Новинка
Детска вана Играчка Бебе Душ Играчка Карикатура Прасе Вана Играчка Басейн Пръски Вода, Играчки Вода в Плаващ Забавно Вана Играчка Вана Играчка Плаващ Напоителна И?
zoom_in

Детска вана Играчка Бебе Душ Играчка Карикатура Прасе Вана Играчка Басейн Пръски Вода, Играчки Вода в Плаващ Забавно Вана

BGN 5.59

Продукти
check Налично за поръчка

[Висококачествени материали] Тази играчка, за да се пръска вода е направена от висококачествен ABS-материал, който е за многократна употреба, здрав и не е лесно изчезва.Гладки ръбове и не поцарапают ръцете на вашето дете, е много безопасно за вашето бебе. [Интересен дизайн] Когато скъпа водна играчка прасе е напълно потопена във водата, прасе бавно излиза от банята, докато цялото тяло не се появи.Вдигнете прасе нагоре, на дъното ще равномерно сбрызнуто вода.Когато той ще е пълен с вода, дръжте главата на прасето, и на носа на свиня ще разбрызгивать вода. [Лесен за носене] : Скъпа мультяшная играчка за баня прасе лека и преносима.Малки ръце могат лесно да прехвърлят леки играчки в банята или басейна.Като играят с тези играчки за баня, вашата моторика на детето ще бъде подобрена, като по този начин, вашето дете ще се влюби в къпане. [Като време на баня е по-весел] Интересни играчки за баня могат да привлекат вниманието на децата, така че им няма да е лесно да плача, нека децата се учат да се къпят сами.Той също така допринася за развитието на децата визуалното разпознаване, зрително-моторна координация, концентрация на вниманието, сензорен опит, наблюдение и въображение. [Идеален подарък] Тези брызгающие играчки за баня правят къпане на децата по-интересно, могат да бъдат използвани в вана, басейн, душ.подходящ е за дете, дете, деца, момчета, момичета, като рожден ден, Коледа, детска деня на Хелоуин или празничен подарък.

Те също купуват с този продукт..