• Новинка
WWL Сензорни Люлка Вътрешен Еластичен Хамак За Йога Люлка Найлонови Многофункционални Антигравитационные Колани за Йога, за Йога, Йога за Спорт за Деца и Юноши Хама?
zoom_in

WWL Сензорни Люлка Вътрешен Еластичен Хамак За Йога Люлка Найлонови Многофункционални Антигравитационные Колани за Йога,

BGN 47.91

Продукти
check Налично за поръчка

【ЛЕСНО И безопасно】релаксиращо място за вашето дете, за да се мотае закрит люлка стол за деца ще бъде вашето бебе нов go-to място, за да се успокои, че е безопасно за децата си, за да четете, гледате телевизия или други видове дейности,Вие ще усетите едно малко естественото разтягане. 【ПОДОБРЯВАНЕ на ТЯЛОТО 】Качающееся движение укрепва вестибулярную и проприоцептивную система за преподаване на мозъка и тялото да работят заедно, значително подобряване на координацията, баланса, осъзнаване на тялото и концентрацията.Той също така укрепва мускулите на скалпа, врата и ядрото, което подобрява физическото състояние. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】Е люлка за прегръдки от еластична тъкан (найлон), което го прави мек на допир, силен и траен,Тъкан може да се пере в машина и се изсушава на въздуха. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 : 100*280 см /150*280 см _BOS_ Идва с куки за настройки, то може да бъде завършен за по-малко от 5 минути.Тези гамачные люлка може да се монтира както на закрито, така и на открита веранда, люлки или дърво. 【ЗДРАВ И ИЗДРЪЖЛИВ】 : Нашите вътрешни люлка издръжливи и трайни и могат да се настанят хора 150 кг. ●Хамак йога има нисък дизайн простира във вертикална посока, безопасен за вас, за да направите тренировка по йога.Чрез практикуване на йога с това, може да доведе до състояние на физиологично равновесие, премахване на вътрешното спокойно напрежение и да получите духовно усъвършенстване.Добър избор за професионалисти, йога, така и за начинаещи.●Характеристики : ●Име : Еластичен детски хамак Люлка на закрито,йога хамак●Носещи натоварване : 150 кг●Размер на хамак : 100x280 см (lengthxwidth)150x280 см (lengthxwidth)●Йога хамак люлка Е подходящ за : Въздушна йога, йога люлка ,йога прашка ,въздушен танц, въздушен фитнес ,въздушна йога ,въздушен хамак ,Антигравитационная Йога, Подвесная Йога, Гравитационната Йога, Антигравитационная Йога, Летяща Йога, Въздушен пилатес.●Въздушен хамак за йога закачени към две точки, създаване на хамак U-образна форма, в която тялото ви може да се отпуснете, да се възползва и да лети.Въздушен хамак за йога-това е инструмент, който позволява на лекарите да сменят пози, да създават по-пълен обхват и движения, задълбочаване на осъзнаването и в много случаи да лекува тялото си.●Списък на пакетите : Интерфейсен кабел*1экстензионный каишка*1 No. 8 стоманени заключване*1●Забележка : ●1. Моля, позволете 1-3 см (0.4-1.18") разликата се дължи на ръчно измерване и малка промяна цветове за различните настройки на дисплея.●2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Те също купуват с този продукт..