• Новинка
Пускови Площадки Капаци на Седалката на тоалетната чиния,Преносима Водоустойчива Ясна Възглавница за Многократна употреба Пластмасови Универсални Мат Места Тоа?
zoom_in

Пускови Площадки Капаци на Седалката на тоалетната чиния,Преносима Водоустойчива Ясна Възглавница за Многократна употреба

BGN 31.58

Продукти
check Налично за поръчка

【Лесна инсталация】 Възглавница на седалката на тоалетната чиния е изпълнена с вътрешни и външни дъга, а вътрешно и външно пръстени са изработени с бомбетата, така че тя да не падне. 【Водоустойчив и многократна употреба】 Мека възглавница на седалката в банята удобен за употреба и не е лесно да се е деформирал.Могат да се използват отново след почистване, красиво и практично. 【Пластмасов материал】Домашни седалка за тоалетната чиния е лесен за използване, и то не ще има никаква миризма на влажна среда баня.Може да се използва от вас в продължение на дълго време. 【Лесно да носите със себе си】 многократна употреба седалка за тоалетна малки и лесно.Можете да го донесете у дома или навън.Ти просто трябва да го сложи на гърне и да се използват. 【Широко приложение】 Възглавница на седалката на тоалетната чиния може да се прилага на различни места, като хотели, ресторанти и др.Той също така е подходящ за пътуване или за ежедневна употреба.Спецификация : Тип елемент : на Кутията на седалката на тоалетната чиния Материал : пластмаса Осъществяване списък : 1 x Капак на седалката на тоалетната чиния Подложки.

Те също купуват с този продукт..