• Новинка
XULE Плажна Кърпа От Микрофибър - за Момичета, Жени, Мъже, Възрастни Голямо Плажно Одеяло, Кърпа Джобно Ултра Меко Супер Впитывающее Вода, Плажна Хавлия За Басейна 30x60 ?
zoom_in

XULE Плажна Кърпа От Микрофибър - за Момичета, Жени, Мъже, Възрастни Голямо Плажно Одеяло, Кърпа Джобно Ултра Меко Супер

BGN 9.59

Продукти
check Налично за поръчка

Материал : Нашето плажна кърпа от микрофибър,мекота и издръжливост.Размер : Нашето голямо плажна хавлия с размери 30x60 см.Външно плажна хавлия се сгъва ситно, и вие можете да го сложите в своята плажна чанта, когато отидете на плаж или пътувате.Ултра-леки, сверхпоглощающие и бързо съхнещи : леки плажни хавлии не се добавя твърде много тегло чантата си по време на пътуването, само 0,55 кг/250 г. от Микрофибър поглъща почти 3 пъти повече вода, отколкото памук и поглъща до 5 пъти повече от собственото си тегло.Многоцелеви : Плажна кърпа от микрофибър идеални за плаж, плуване, басейни, вани, пикник, на тренировки или на всяко друго място, където трябва да плажна кърпа.Инструкции за пране : Лесно обслужване,машинно пране,по-добре е само ръчно пране.Нашата плажна кърпа не изчезва и не избледняват след пране.Няма топло желязо.Кърпа от микрофибър представлява смес от 80% полиестер и 15% найлон, което го прави быстросохнущей, лека, супер абсорбиращи, ультракомпактной, леки и многофункционални.Удобни и стилни плажни кърпи XULE създават усещане за избалованной лукс и са отличен избор за тропическа ваканция или лятна почивка на брега на вода. 1. Размер и материал : Импортированная микрофибър, размер на плажа кърпи 30 "x 60", може да се използва в басейн, подходящ за повечето столове.Наскоро разработен ултра тънък влакнести материали са екологично чисти, без избледняване и без мирис. 2. Лек : Това плажна кърпа тежи само 0,55 кг / 250 гр.Той е лек, компактен, лесен за переноске, гладки на пипане и не пушится, за да се спести място в багажа си. 3. Бързо съхнещи и супер абсорбиращи : Тези кърпи от микрофибър кърпа за да изсъхне три пъти по-бързо, отколкото памучни чаршафи и кърпи поглъща до пет пъти повече от теглото си.Просто оставете го за няколко минути и бързо използвайте отново. 4. Цвят : Еднопосочна печат, задната част на бяла, лесно разбираеми, външно активния начин, не е нужно да се притеснявате за това, как да се идентифицират използвана страна. 5. Многофункционален : Можете да го използвате на плажа, сърфиране, на открито, в басейн, плуване, нощуване, пешем туризма, фитнеса, йога, спорт; подходящ за възрастни, мъже, жени, деца, бебета, юноши, момчета и момичета. 6. Инструкции за почистване : Лесен за отглеждане, пере в машина, най-добре е да си мият ръцете.След измиване нашите плажни кърпи не се изтощава и не изчезват.Това е кърпа от микрофибър ще осигури комфорт и удобство независимо от това, независимо дали пътувате по света, на плажа, голф, къмпинг, на плуване или на фитнес зала, кърпа за тяло за вас, за да участват във всички приключения на открито.Това е вашият идеален спътник на плажа, в къмпинг, йога или плуване.Той е толкова компактен и лек, че можете да забравите, че той е там.

Те също купуват с този продукт..