• Новинка
FOVERN1 Coffee Pod Hold, Кафе без съдържание на мляко Container, Coffee Pod Съхранение Cup, K Coffee Cup Storage Приятели, Mug Shape Coffee Pod Hold Espresso Storage Basket Coffee Bar for Counter (Silver)
zoom_in

FOVERN1 Coffee Pod Hold, Кафе без съдържание на мляко Container, Coffee Pod Съхранение Cup, K Coffee Cup Storage Приятели,

BGN 19.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Голям капацитет】Този притежателя на кафе пад е 6,7*7 инча,голям капацитет го прави способен да побере около 35-50 кафе на шушулки.Горния отвор на притежателя на кафето на чашата означава, че вие лесно можете да изберете любимите си кафе за деня, като спестява време за правилното съхранение на кафе шушулки. 【Антиржавейный рафтове за съхранение на чаши 】Този рафтове за съхранение на кафе чаши, изработени от антиржавейного метал, което позволява да поставите на поставка за чаши навсякъде, без да се притеснявате за вода или пара. 【Креативен дизайн】Кошница за кафе на капсули внимателно проектирана, куха структура осигурява добра циркулация на въздуха и поддържа сушене.Много подходящ за използване и декорации, свързани с утайка от теми.Подходящ за множество случаи, добавяйки, нежност и мода за любовта към живота.В същото време, това също е добър подарък за приятели. 【Многофункционална кошница】Не само да се използват за съхранение капсульного кафе, кошница притежателя на кафе чушките, която може да се стойка за плодове кошници за съхранение на плодове, има по-голям капацитет.Може да се използва за съхраняване на големи количества сметана, плодове, закуски, сладкиши, дори и като пощенски кошници.Също така може да бъде поставен в дома, на бара, чайна и кафене, по желание. 【100% удовлетвореност】Ако не се чувствате на 100% удовлетворени, ние ще ви върнем парите, не се задават въпроси.Купи с увереност и спокойствие.Удовлетвореността на клиентите е наш най-голям приоритет.Притежателите на кафе пад FOVERN1 1. Голям капацитет : Този притежателя на кафе пад просто заема малко място, но държи много повече на кафе пад. 2. Дизайн на кухи чаши : лесно вентилация и се суши без да се притеснявате за вода или падащ върху него речник. 3. Различни цвята : два различни цветове, можете да изберете най-подходящите цветовете в съответствие с реалните потребности. 4. Траен : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, той не само предпазва от ръжда и може да се използва в продължение на дълго време. 5. Най-добрият подарък : Чаша за съхранение на кафе-най-добрият подарък за любителите на кафе, те ще го обичам!.

Те също купуват с този продукт..