• Новинка
Zyyini нокторезачки с Ловцом,Преносима Машина За Рязане на Ноктите, Без Спрей с Остър Нож, Ножица за Дебели Нокти От Неръждаема Стомана Педикюрный Инструмент за Вросш?
zoom_in

Zyyini нокторезачки с Ловцом,Преносима Машина За Рязане на Ноктите, Без Спрей с Остър Нож, Ножица за Дебели Нокти От Неръждаема

BGN 8.80

Продукти
check Налично за поръчка

Интимен дизайн : Големи нокторезачки приемат иновативен дизайн, ноктите не ще да пада навсякъде, а вграденият слот за съхранение на нокътната чипс.Тези нокторезачки с улавливающим дизайн предотвратяват пръскането на ноктите навсякъде в процеса на рязане на ноктите.Лесно е да се водят : нокторезачки с нескользящим изземване, по-дълга и широка дръжка и много широка опашка е по-лесно да заснемат сравнение с други тримери за ноктите, помага внимателно изрежете ноктите си.Чудесен материал : ножица за нокти са изработени от неръждаема стомана, повърхността на корпуса на затягане са покрити с водно покритие, което не е лесно ръждясва, не се окислява и не са обект на корозия.Режещо острие : Машина за рязане на ноктите е минал многократна полировку и шлифовку по технология, нож, отрязва по-гладко, отколкото обикновените нокторезачки.Малък преносим : Машина за рязане на ноктите е с компактен дизайн, ниско тегло, малък размер, удобен за переноске и не заема твърде много място, подходящ за помещения в чантата.Функция : 1. Режещо острие : Машина за рязане на ноктите е бил многократно полиране и шлифовке, рязане на острието е по-гладка, отколкото обикновените нокторезачки. 2. Интимен дизайн : Големи нокторезачки приемат иновативен дизайн, ноктите не ще да пада навсякъде, а вграденият слот за съхранение на чипове за нокти. 3. Лесно е да се водят : нокторезачки имат нескользящие дръжки.Дълги и широки дръжки по-лесно да държат сравнение с други тримери за нокти, и помагат точно отрежете ноктите. 4. Отличен материал : Ножица за нокти са изработени от неръждаема стомана, повърхността на корпуса на затягане са покрити с водно покритие, което не е лесно ръжда, анти-окисление и анти-корозия. 5. Малък преносим : Машина за рязане на ноктите е компактна конструкция, структура, лек, с малки размери, лесни за носене и не заемат твърде много място, подходящ за помещения в чантата.Параметри : Тип на продукта : Машина за рязане на ноктите Материал на продукта : неръждаема стомана спецификации на продукта : Голяма перла Хром Мат Осъществяване списък : 1 х Машина за рязане на ноктите.

Item Type:
Nail Clipper
Product Material:
Stainless Steel
Product Specifications:
Large Pearl Chrome Matte
Package List:
1 x Nail Clipper :

Те също купуват с този продукт..