• Новинка
ELNIDO QUEEN All Season Down Alternative Comforter - сив 350 GSM Comforter - Чаршаф с ъгъл язычками, Стеганое спално бельо Comforter - Самостоятелен лесно обръща одеало (Queen, сив)
zoom_in

ELNIDO QUEEN All Season Down Alternative Comforter - сив 350 GSM Comforter - Чаршаф с ъгъл язычками, Стеганое спално бельо

BGN 34.39

Продукти
check Налично за поръчка

【Soft & Plush Микрофибър Fill】Нашето одеяло от мека 100% мат микрофибър дышащее, уютен и изпълнен с 350 gsm.Калъф от микрофибър бесшумен и приятелски към чихающим.Средно топлина, за целогодишно ползване.Това одеяло пушистое и лесно, не са прекалено тежки, за да се окаже натиск върху вас. 【Ред кутии и ъглови разделите】Елегантен дизайн поддържа на запълване на място и предотвратява изместване на запълване, като по този начин комфортен сън.Четири силни ъглови мъжец-удобни за съхранение на мира вътре в пододеяльника.Може да се използва като чаршаф или като едно одеяло. 【Чудесен подарък Chocie】Прост, но елегантен дизайн, подходящ за различни видове декорации, добавяне на повече красота и уют във вашата спалня.Като чудесен подарък за вашето семейство или приятели по специални поводи, рожден ден, нова година, празника.Това определено ще ви гарантира спокойна, спокойна и приятна вечер. 【Машинно пране и лесно грижа】Тъй като одеяло опаковани във вакуумна торба, ние ви предлагаме да отворите вакуум чанта, разлагат го на слънце в продължение на няколко дни и внимателно почука по одеялу или се изпират в машинно измиване в щадящем града със студена вода, да изсъхне на слънце или се сушат в пералнята на по-ниско ниво. когато това е необходимо. 【Следпродажбено обслужване】Нашата марка-ELNIDO QUEEN.Така че, когато правите поръчка, моля, обърнете внимание на размера на изделия.Ние отделяме голямо внимание на опита на клиентите и качеството на продукта.Ако имате някакви проблеми след получаване на одеяла,моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Те също купуват с този продукт..