• Новинка
Компактно Огледало за Грим BFBSMZD, Увеличаване 1X/3X, Тоалетно Огледало с Осветление,Складное Огледало Ръчно Преносим,Акумулаторна батерия,Яркостта на Затъмняване, Дж?
zoom_in

Компактно Огледало за Грим BFBSMZD, Увеличаване 1X/3X, Тоалетно Огледало с Осветление,Складное Огледало Ръчно Преносим,Акумулаторна

BGN 11.99

Продукти
check Налично за поръчка

1. Компактно увеличително огледало, заобиколена от 10 ярки led световыми пръстени, които точно симулира естествена слънчева светлина, предоставят реалистична цветокоррекцию части и оказват голяма помощ при нанасянето на грим в тъмни или слабо осветени зони. 2. 1x/3x увеличително огледало със светлина : 3x осветено складное пътно огледало увеличава данни на лицето, за да отговарят на вашите различни нужди в козметиката.Използването на обикновена страна на един компактен огледала е много полезно за наблюдение на контурите на лицето и орнаменти, само на грим. 3. Интелигентно докосване регулира светлината : Огледало движат LED компактно приема най-новата технология за управление на докосване,на една светлина, докосване, включено - изключено,за да се регулира яркостта на светлината чрез длиннего натискане на дейността е много лесна и удобна. 4. USB акумулаторна батерия и дълъг живот на батерията : Оборудван с USB кабел в пакета(адаптер в комплекта не са включени) литиева батерия 400 ма може да работи непрекъснато около 6~8 часа след пълно зареждане. 5. Идеален избор за подарък и безопасен за използване : Това е огледало за грим vanity-най-добрият подарък за рожден ден, подарък за Свети Валентин, подаръци за Деня на майката, коледни подаръци за момичета, майки, най-добрите приятели на жените.Описание Изглежда по-елегантно и изящно, а също така и лесно се решава проблема грим по време на пътуване и бизнес пътувания.Огледалото може напълно да отрази по-ясна картина за цялото лице.Неговият очарователен външен вид прави това огледало е най-добрият подарък за жените от всички възрасти.Съдържание на пакета - 1 x Led светлини огледало - 1 x USB Cable Perfect подарък за дами и момичета за Коледа, Нова година, Свети Валентин, Ден на майката, рожден Ден и т.н., За доставка : Нашият магазин много се фокусира върху клиентския опит.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние своевременно да потърсим за вас.Гаранция обслужване - Ние винаги предлагаме най-доброто обслужване на нашия клиент,ако стоката е повредена при пристигане,моля, пишете ни, за да обменят или да върне парите.

Те също купуват с този продукт..