• Новинка
Гумена закопчалка M8, антивибрационна стабилност шпульки се Противи на стареене, износване и топлина с прост геометричен дизайн за защита на нормалната работа на м?
zoom_in

Гумена закопчалка M8, антивибрационна стабилност шпульки се Противи на стареене, износване и топлина с прост геометричен

BGN 12.71

Продукти
check Налично за поръчка

2. Амортизацията, амортизация и предотвратяване на отклонение и плъзгащи се механично на тялото, причинено от вибрации. 3. Защита на нормалната работа на машини и получават добра среда, намаляване на шума и удар очевидно. 1. Основно се използва за въздушни компресори, дизелови двигатели, бензинови двигатели, водни помпи, заваръчни машини и друго оборудване. 5. Много здрава висококачествена запечатани метални гумена част, се съпротивлява на стареене, ссадине и топлина. 4. Проста геометрична конструкция поддържа динамични характеристики и стабилност при страничен/странични сили. 1. Основно се използва за въздушни компресори, дизелови двигатели, бензинови двигатели, водни помпи, заваръчни машини и друго оборудване. 2. Амортизацията, амортизация и предотвратяване на отклонение и плъзгащи се механично на тялото, причинено от вибрации. 3. Защита на нормалната работа на машини и получават добра среда, намаляване на шума и удар очевидно. 4. Проста геометрична конструкция поддържа динамични характеристики и стабилност при страничен/странични сили. 5. Много здрава висококачествена запечатани метални гумена част, се съпротивлява на стареене, ссадине и топлина.

Material:
Rubber + Metal
Breaking strength:
≥14Mpa
Tear strength:
≥45N/mm
Pull strength:
400%
Optional size:
DE40*20 M8, DE40*30 M8, DE40*30 M10
   :
Package list:
4 * Rubber Mount :

Те също купуват с този продукт..