• Новинка
Мини проектор AKIYO, Преносим, Джобен проектор, Подкрепа за домашно кино Full HD 1080P, Корекция на трапецовидните изкривявания ± 15°, Мащабиране 25%, Led проектор за рисуване з?
zoom_in

Мини проектор AKIYO, Преносим, Джобен проектор, Подкрепа за домашно кино Full HD 1080P, Корекция на трапецовидните изкривявания

BGN 67.98

Продукти
check Налично за поръчка

【Вечерта кино】O1 Mini Projector-това е родният 480p-проектор, подходящ за начинаещи.Поддръжка на входящия сигнал 1080p, контраст 2000 : 1, яркост люмена 100 ANSI (Американска асоциация, стандарти).Можете да се насладите на киносеансами във вътрешния двор със семейството си и приятели. 【Мини преносим】Мини проектор AKIYO O1, е много малък.Само размера на 5.4*2.8*3.4 инча.Това е все едно че имате размер на две кутии кока-кола и тегло на една.Спестете теглото на раницата си, когато пътувате, пътувате в туризъм и почивка на открито. 【Лесна употреба】Вградена лаконичная операционна система е много дружелюбна към възрастните хора и децата.Оборудван с корекцията на трапецовидните изкривявания ±15° c и 25% разтвор на увеличение на екрана.Можете да се регулира размера на екрана, с помощта на дистанционното управление, не се движат проектор. 【Ниско ниво на шум】Подобрена система за охлаждане се състои от 6-лопастного висок клас вентилатора за охлаждане.Нивото на шума е много по-ниска от тази на останалите проектори, представени на пазара.Само 25 db шум на разстояние от 1 м. Вградени 3 Вт Hi Fi двойни високоговорители ще ви осигури отличен влезте опит. 【Множество интерфейси】Оборудван с портове HDMI, AV, USB и аудио изход.Можете да свържете вашия компютър, Fire Stick и игрови конзоли с помощта на HDMI кабел (включен в комплекта).Освен това, можете също да свържете външни говорители чрез порт аудио изход.Мини проектор AKIYO O1.

Те също купуват с този продукт..