• Новинка
Декоративни Стенни Плоча Pink Corgis Dog Valentine Heart Outlet Електрическа Капак 1-Gang 4.50 х 2.76 PC Пластмасова Кръгла Вилица Гнездо Превключвател на Лицеви Панели за Домашно Апартам?
zoom_in

Декоративни Стенни Плоча Pink Corgis Dog Valentine Heart Outlet Електрическа Капак 1-Gang 4.50 х 2.76 PC Пластмасова Кръгла

BGN 79.76

Продукти
check Налично за поръчка

●Премия материал : Тази декоративни стенни плоча е изработена от термопластичен поликарбонат за максимална устойчивост на силен шок и износване.лек, здрав, лъскав и лесно моющийся. ●Стандартен размер : Лесна подмяна на всеки стенните плочи на една и съща конфигурация. 1-Gang електрически контакт на кутията стенни плоча, размер 4.5 x 2.76 инча.Моля, не забравяйте да проверите размера си, преди да купите.Включва боядисани винтове в тон електрически котлон. ●UV-втвърдяване : Тази капачка на ключа на светлината термостойка и са устойчиви на избледняване.Безопасен и колоритен.Гладка повърхност и заоблени ръбове предпазва ключа от scuffs и драскотини.Идеално за декорация на вашия ключ и контакти. ●Декоративен ключ на светлината : Идеална капачка на ключа на светлината, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, кабинет, офис, ресторанти, хотели, кафенета, училище и домашен декор.Практично декорация на дома, за да направи дома си топъл и красив. ●Топлоустойчива : гладко покритие, без утопленных линии и меки ръбове позволява лесно почистване.Както и устойчивост на топлина и устойчивост на избледняване при температури над 100 градуса, което ги предпазва от обезцветяване и замира с течение на времето. ●Премия материалэта декоративни стенни плоча е изработена от поликарбонат rmoplastic за максимална устойчивост на твърдия удара и износване.лек, здрав, лъскав и лесно моющийся.●Стандартен Size Easy подмяна на всеки стенните плочи на една и съща конфигурация.1-Gang 4.50 x 2.76 инча 2-Gang 4.5 x 4.57 inch3-Gang 4.50" х 6.38 Моля, не забравяйте да проверите вашият размер, преди да купите.Включва боядисани винтове в съответствие с фаянс плоча●UV-отверждениеэта капачка на ключа на светлината термостойка и са устойчиви на избледняване.Безопасен и колоритен.Гладка повърхност и заоблени ръбове предпазва ключа от scuffs и драскотини.Идеално за декорация на вашия ключ и контакти.●Декоративна капачка на ключа на светлината Switch Perfect подходящ е за хол, спалня, кухня, кабинет, офис,ресторанти, хотели, кафенета, училище и домашен декор.Практично декорация на дома, за да направи дома си топъл и красив. ●Лесна украса Care Smooth без утопленных линии и меки ръбове позволява лесно почистване.Както и устойчивост на топлина и устойчивост на избледняване при температури над 100 градуса, което ги предпазва от обезцветяване и замира с течение на времето.

Те също купуват с този продукт..