• Новинка
FEZIBO Електрически стенд-бай Маса с Чекмедже, 55 x 24 инча Заплитането на Дъска | Стоящ на Масата Мат с Анти-Умора Бар, Дървена Дъска Баланс на Вибрациите (Средно, обсидиа?
zoom_in

FEZIBO Електрически стенд-бай Маса с Чекмедже, 55 x 24 инча Заплитането на Дъска | Стоящ на Масата Мат с Анти-Умора Бар,

BGN 9.04

Продукти
check Налично за поръчка

【ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН】Стоящ мат съчетава теорията на анти-умора с тренажером баланс остава стабилно с ъгъл на наклона 8,5°.Запазва краката си, ядрото и тяло активни, за да помогне за подобряване на концентрацията, намаляване на умората и премахване напрежението на краката.Ще Получите реална полза от разходки!. 【ЕЛ. РЕГУЛИРАНЕ ВИСОЧИНАТА на】- FEZIBO Height Adjustable Electric Standing Desk има 4 вградени бутони за настройка на желаната височина от 28,36" до 46,06"(плота на масата в комплекта) и го помня с помощта на няколко кликвания. 【ВТОРО ПОКОЛЕНИЕ】Всеки стои на масата се нуждае от отлично мат.FEZIBO - най-добрият-добра килим с второто поколение на функции и превъзходен дизайн.Напълно нов салон и бар в средата на килима може да ви даде пълна гама от масажи за релакс на стъпалата на краката си. 【OFFICE&HOME ESSENTIAL 】 Когато вие стоите на тази анти-усталостном черга, краката ви ще станат по-топло през няколко минути, защото упражнение wobble може да отпуснете мускулите, облекчаване на стреса и подобряване на кръвообращението. 【СИЛНА ПОДКРЕПА】Ние ще ви предоставим професионално обслужване на клиентите, както преди, така и след покупката, а вие също можете да получите на нашата 30-дневен риск.Стоящ маси трябва да насърчават вас да ставам и да се движат по време на работа, а стоящ подложка за маса трябва да поддържа краката и тялото удобни, докато вие стоите и се движим.Ние насърчаваме движение на хора и облегчаем превключване между положението на постоянен и седнало положение.Можете да се разклати тялото си с помощта на килима, когато почувствате умора.

Те също купуват с този продукт..