• Новинка
HAO DAMAI Children Баскетбол Хоп Set Height Adjustable Portable Баскетбол System Indoor Sports Toy (Цвят : A, размер : един размер)
zoom_in

HAO DAMAI Children Баскетбол Хоп Set Height Adjustable Portable Баскетбол System Indoor Sports Toy (Цвят : A, размер :

BGN 8.16

Продукти
check Налично за поръчка

Телескопичен механизъм за регулиране на височината може да се регулира лесно.Устойчив на корозия и атмосферни влияния, издържа на най-тежки атмосферни условия.Основата осигурява стабилност и мобилност; Може да се пълни с вода или пясък.ABS и iron материал, не се деформират, не избледнява.Функция : За бебето, за да практикуват баскетбольную стрелба, тренира гъвкавостта на пръстите на вашето дете, за насърчаване на растежа на вашето дете.Размер : Един размер | Цвят : ATelescoping механизъм за регулиране на височината може да се регулира лесно.Устойчив на корозия и атмосферни влияния; Предназначен за съхранение на най-тежки елементи; Основа осигурява стабилност и мобилност; Може да се пълни с вода или пясък.ABS и iron материал, не се деформират, не избледнява.Функция : За бебето, за да практикуват баскетбольную стрелба, тренирайте гъвкавост на пръстите на вашето дете, малешевската и ръст на вашето дете.Спецификация : Тип : баскетболното пръстен set Material : ABS, iron Whether регулируема височина adjustable Size : 34x170cm Iron прът раздел : 4 sections Package Съдържание : 1 x комплект баскетболен обръч Забележки : 1. Продайте само основните си продукти, А НЕ на другите.2. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете пространство 1-3 виж 3.Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката и на продукта внимателно.Ако можете да го получите по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди!Най-добрият подарък за деца.

Type:
basketball hoop set
Material:
ABS, iron
Whether adjustable:
height adjustable
Size:
34x170cm
Iron rod section:
4 sections
Package Contents:
1 set x basketball hoop :
NOTES:
1. Only Sell Main Products, NOT Other Products. :
2. Since Manual Measurement Is Required, please Leave a Space of 1-3 cm. :
3. Due to Screen Differences, The Color May Be Slightly Different from Your Expected Color, please allow. :
REMIND:
After receiving the package and the product carefully. If the receific it Via Email to Resolve The Problem. We will reply as so on possible and do out to meet your needs! :
The best gift for children. :

Те също купуват с този продукт..