• Новинка
Кухненски Памук, Ленени Салфетки с Подходящ Настолен Бегач, Весел Дебел Готвач Топлоустойчива Чул Бегач Настолни Подложки за Масата за Хранене, Партита, Сватба, Ин?
zoom_in

Кухненски Памук, Ленени Салфетки с Подходящ Настолен Бегач, Весел Дебел Готвач Топлоустойчива Чул Бегач Настолни Подложки

BGN 13.59

Продукти
check Налично за поръчка

ДЪЛГОТРАЙНОСТ - Произведени от futon лен добро качество, комплект, не е лесно износване или късане; благодарение на трайно горния шев настолна пътека и подложки за настаняване са в състояние да се избегне на разнищване и загуба на сметка; ярък цветът не избледнява.Те многоразовы и е безвреден.ЗАЩИТЕТЕ МАСА - изискани кърпички най-висок клас ще станат най-добрият декорация и защита на вашите маси.Защитете маса от надраскване и петна, течността може да мине през салфетки, обелете го, когато приключите.Не избледняват, не се плъзга, огнеупорни, моющийся.УКРАСАТА на КЪЩАТА - салфетки добро качество с изискан дизайн и много елегантен външен вид.Лесно се съчетава с друга посуда.Идеалното допълнение към вашия масата за вечеря,красиви стилни салфетки, за да добавите още наслада към вашето кухонному масата.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ – Модерно салфетка е идеалното украшение и качеството на живот на вашата ежедневна кухненско декор, трапезария, външни партита, барбекю, кафе машина, кухня, тераса, хотел и бизнес офис.ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ - Лесно протирается.Ръчно пране в топла сапунена вода и избършете сухи; ако върху салфетка останаха петна, почистете я с четка и сапунена вода.Никаква машинно пране. 1.Материал : високо качество памук, лен, структурата на часа място стелки комплект. 2.Размер : 13x70in+13x19inx6pcs/ 13x90in+13x19inx6pcs / 16x72in+13x19inx6pcs/13x70in+13x19inx4pcs/ 13x90in+13x19inx4pcs / 16x72in+13x19inx4pcs 3.Кръст Бод Пакет : трапезни кърпички Комплект от 6 и настолна пътека - Изработка изящно направено, всички шиене сшито.Свободно огъване, прецизно рязане, липсата на деформация на теглича усилия. - Функции В съответствие с декорация на семейството изберете различни стилове и цветове, за да отговарят на салфеткам.Мазна мръсотия лесно почистване ,почистване и термостойка.Защитете маса за хранене.Екологично, не выцветающая сигурност, лекота на управлението. - Дизайн, изчистен дизайн, строг минимализъм.Фантастичен декор на кухненския плот.Чудесен цвят и чудесна текстура.Идеалното допълнение към вашия масата за вечеря. - Приложимост се Използва за маса за хранене,офис бюрото,активен отдих на открито и на закрито,също може да се използва,когато имате пикник.идеален за кухни,хотел или бизнес офиси,ресторанти или кафенета,почивки,домашни партита, семейни събирания.Можете да го използвате в чекмеджето на бюрото.Салфетки могат да изглеждат несериозни освен при сервировке на масата, но в действителност те служат като функционално предназначение, така и эстетическому. - Подаръци е Страхотна идея за подарък за всички поводи, рожден ден, Коледа, Сватба, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, нов дом, в Деня на благодарността. - Как да се грижим 1. Изплакнете с вода,изсушават по естествен начин, когато не се използва, могат да се разпаднат на руло. - Поддръжка Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас свободно.

Те също купуват с този продукт..