• Новинка
Комплект четки за коса, масажор за коса, шампоан, четка за грижа за кожата на главата, 2 сложен четки за вълнообразни/къдрава/, кърлинг/мокри/сухи/маслени/дебели/дълг?
zoom_in

Комплект четки за коса, масажор за коса, шампоан, четка за грижа за кожата на главата, 2 сложен четки за вълнообразни/къдрава/,

BGN 27.10

Продукти
check Налично за поръчка

[Перфектния комплект] -В комплекта са включени : 2 сложен четки за огъване и 1 четка за масаж на кожата на главата.Масажна четка за коса на скалпа може да намали загубата на протеин в косата, стимулира кръвообращението и премахване на пърхот, облекчаване на главоболие и сърбеж.Това е една добра четка за зъби за ежедневна душата и просто е необходима за суха и чувствителна кожа на главата.Заплетени еластична четка ще ви помогне лесно гребен свобода косата.Това е много полезно за афро-американците от 3а до 4c вълнообразни къдрици и къдрава коса. [Намаляване на загубата на коса и защита на ноктите] -Ако косата ви е объркан е нормално или от 3а до 4c кудрей, е сложен четка за коса, може да ви помогне да се сведе до минимум загубата на коса, косопад и цъфтежите на косата.С помощта на тази объркана четки за вашата болка в скалпа намалява.Вече не е необходимо да издърпате косата, ще видите всичко по-малко и по-малко коса, останали върху зъби или пода.Чудесен масажор за кожата на главата и интересите на хората с дълги и добре подрязани нокти, и вие да не се увредят ноктите при измиване на косата. [Ефективен масаж на скалпа] -Свободна четка има добра еластичност и може свободно да прилепва плътно към кожата на главата при чесане почти всеки зъб може напълно да се докоснат до кожата на главата, ефективно масажирайте главата си и да се улесни циркулацията на кръвта.Четка за масаж на кожата на главата може масажирайте кожата на главата под душа, за намаляване на сърбежа и улесни циркулацията на кръвта.Насладете се на релаксиращ масаж у дома всеки път, когато миете косата си. 1 : Самостоятелна четина и кръг зъб правят разресването по-гладко и премахване на възел без драскотини 2 : Тези гребени са добри за различни типове коса, тази четка ще направи косата ви мека и блестяща. 3 : Кривото тяло и мека корона правят здравословен масаж ефект. 4 : Тези четки за къдрава коса, разработени с нескользящими и удобни гумени захватами.Характеристики на четката за шампоан : 1.Полезно за всички типове коса с мека дебелото силиконовата четка за сухо или мокро. 2.Лекотата на използване, масаж на кожата на главата и дълбоко почиствайте кожата на главата с по-малко количество шампоан и балсам. 3.Укрепва корените на косата, хидратира косата. 4.Отпуснете мускулите на главата и помогни на главоболие по-бързо да изчезне.

Те също купуват с този продукт..