• Новинка
Масажисти скалпа на Главата за Облекчаване на Главоболие,Отпускане от Стреса на Кожата на Главата, 18-Ролкови Топки Шипа Масаж на Главата Стъргало Дълбока Релаксац?
zoom_in

Масажисти скалпа на Главата за Облекчаване на Главоболие,Отпускане от Стреса на Кожата на Главата, 18-Ролкови Топки Шипа

BGN 8.78

Продукти
check Налично за поръчка

1.С шест топки отгоре, той още повече допринася за циркулацията на кръвта. 2.Материал эластичен, подходящ както за мокър, така и сух. 3.Корона масаж на кръг, което прави хората да се чувстват в безопасност и комфорт. 4.Поставете на главата си под ъгъл от 45 градуса и бавно масаж. 5.Най-добрият подарък за всички възрасти. 1、【е Важно за добро здраве】 Той се използва за масаж на главата валяк.Той подобрява кръвообращението, отпуска мускулите, намалява стреса, убива мазнините, намалява умората и забавя стареенето.Можете да масажирате не само главата, но и на цялото тяло, например на врата, раменете, кръста и краката.Той премахва стреса и тревожността, а също и намаляване на физическата и умствената умора в ежедневната работа . 2、Висококачествен материал, Тя е изработена от еластичен материал, който эластичен и скоби са удобни.Най-важното е, че му могат да се мият с вода, да се използва мокра или суха, а също така се използва повторно. 3、Евтин, пълен и ефективен Върха масажор за кожата на главата е покрита с кръгла масажна глава, която не ще дръпне косата.Той не е остър при използване и много удобен.Стимулация на кожата на главата разумна. 4、Като използвате a.Поставете главата си под ъгъл от 45 градуса.b.Поставете го напълно и се върнете в изходна позиция .Има 18 стоманени топки, които заедно стимулират главата и изглаждане на кожата на главата. 5、е Подходящ за цялото семейство, от деца до възрастни хора, независимо от възрастта и качеството на косата, тя се използва широко за защита на косата цялото семейство. 6、Популярен масаж на главата за подарък на практика и са идеален подарък за майка, любовници и приятели.Това са най-добрите подаръци за Нова година, рожден Ден, Ден на бащата, Ден на майката, Коледа, Свети Валентин и т.н.

Те също купуват с този продукт..