• Новинка
Pinsofy Cup Hook, 2 елемента От Неръждаема Стомана Винт на Очите Кука Ръжда Доказателство Винт M12‑в за Химическата Промишленост за Електронни Продукти за Мебели за Механи?
zoom_in

Pinsofy Cup Hook, 2 елемента От Неръждаема Стомана Винт на Очите Кука Ръжда Доказателство Винт M12‑в за Химическата Промишленост

BGN 69.44

Продукти
check Налично за поръчка

Плоска резба, полиран обработка подобрява устойчивост на корозия устойчивост и устойчивост на промяна на цвета.Подходящ за електронни продукти, химическата промишленост или механично оборудване, мебели и други области.Обичай, за да отговори на стандартна спецификация, стриктно да се придържат към проверка на качеството на фабрика.Идеален за захващане на предмети на стената и е специално разработена за леки приложения.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрав, устойчив на корозия и издръжливи, не е лесно да се деформират и да се повреждат.Функция : 1. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрав, устойчив на корозия и издръжливи, не е лесно да се деформират и да се повреждат.2. Идеален за захващане на предмети на стената и е специално разработена за леки приложения.3. Подходящ за електронни продукти, химическата промишленост или механично оборудване, мебели и други области.4. Дори потока, полиран обработка подобрява устойчивост на корозия устойчивост и устойчивост на обезцветяване.5. Обичай, за да отговори на стандартна спецификация, стриктно да се придържат към проверка на качеството на фабриката.Спецификация : Тип елемент : Винт Hook Material : Неръждаема стальмодель : M12 Обща дължина : прибл. 14.6 cm/5.7 in Thread Дължина : Approx. 9.7 см/3.8 in Hook Открито : Approx. 1.6 cm/0.6 in кръст Бод Пакет Списък : 2 x Има куки.

Item Type:
Screw Hook
Material:
Stainless Steel
Model:
M12
Total Length:
Approx. 14.6cm/5.7in
Thread Length:
Approx. 9.7cm/3.8in
Hook Opened:
Approx. 1.6cm/0.6in
Package List:
2 x Screw Hooks :

Те също купуват с този продукт..