• Новинка
Лятно Удоволствие Литиево Титанат Батерия Еквалайзер Ръчно превключване на Сън Печатна Платка Ултра‑Ниско Вътрешно Съпротивление Mos Тройна Литиева Батерия Еква?
zoom_in

Лятно Удоволствие Литиево Титанат Батерия Еквалайзер Ръчно превключване на Сън Печатна Платка Ултра‑Ниско Вътрешно Съпротивление

BGN 73.03

Продукти
check Налично за поръчка

Статичен ток е около 12 ma.Препоръчва се капацитетът на батерията е 60-300 Ah.Балансиран ток е 0-5, 5 А, от по-балансиран батерия, толкова по-малко ще е на ток.Той е с ръчен превключвател на сън, режим на тока сън е по-малко от 0,1 мА и точност на балансиране на напрежение е в рамките на 5 mv.С функция за защита от undervoltage сън, когато напрежението е под 3 и консумирана мощност в режим на готовност е по-малко от 0,1 мА, напрежение автоматично ще спре.Съвместим с тройно литием, литиевым желязо, титанатом литий.Кондензатор предава такса, такса еквалайзера се свързва към батерия, и започва привеждане в съответствие, като се използват оригинални ново сверхнизкое вътрешното съпротивление MOS, дебелина 2 унции мед на печатната платка.Функция : 1. Кондензатор предава такса, такса еквалайзера се свързва към батерия, и започва привеждане в съответствие, като се използват оригинални ново сверхнизкое вътрешното съпротивление MOS, дебелина 2 унции мед на печатната платка.2. Балансиран ток е 0-5, 5 А, от по-балансиран батерия, толкова по-малко ще е на ток.Той е с ръчен превключвател на сън, режим на тока сън е по-малко от 0,1 мА и точност на балансиране на напрежение е в рамките на 5мВ.3. Статичен ток е около 12 ma.Препоръчва се капацитетът на батерията е 60‑300 AH.4. С функция за защита от undervoltage сън, когато напрежението е под 3 и консумирана мощност в режим на готовност е по-малко от 0,1 мА, напрежение автоматично ще спре.5. Съвместимост с тройно литием, литиевым желязо, титанатом литий.Параметри : Състояние : 100% Маркова Новост Тип продукт : Батерия Balancer Material : за ПХБ Board Color : Както е показано на снимката Тегло : прибл. 290g/10.2 oz Equalization Mode : Кондензатор (пълен комплект) Equalizer Operating Voltage : 1.8 V-4.5 VUndervoltage Sleep Value : Можете да изберете от 2.0 V 3.0 V 3.7 V, поддържане на тройна, фосфат желязо, Titanate Balanced Точност : по-малко 5mv Balanced Ток : 0.1 V 1 A 0.2 V 2 A.колкото повече разликата от стрес, толкова повече Currentimum Равновесный ток 6 ABalanced Статична консумирана мощност : 12m AApplicable Капацитет на батерията : 60 Ah-300 Ah Package Списък : 1 x Балансир живот на батерията 2 x Съединителна линия.

Те също купуват с този продукт..