• Новинка
URRNDD Диск За Подрязване на Копита, Диск За Подрязване на Копитата на Кравите Плоча Електрически Инструмент За Подрязване на Копита За Домашния Добитък, Овце Скотов ?
zoom_in

URRNDD Диск За Подрязване на Копита, Диск За Подрязване на Копитата на Кравите Плоча Електрически Инструмент За Подрязване

BGN 55.76

Продукти
check Налично за поръчка

Острието остро, копито-бързо ремонт, и ефектът е по-добре, когато се използва в комбинация с точильщиком копита.Той има широка гама от приложения и се използва за изрязване на краката и копитата на мулета, овце, едър рогат добитък и коне.Отлично качество на изработка, лесен монтаж, лесна употреба, спестяване на време и труд, а също така добра ефективност на работа.Режещата глава е изработена от висококачествена алуминиева сплав, който е здрав, твърд, здрав и издръжлив.Удобни инструменти, лека намаляване и предотвратяване на ненужно увреждане на животни при рязане.Спецификация : Тип елемент : Устройство за подрязване на копита Материал : алуминиева сплав Цвят : както е показано на фигура Размер на продукта : Approx.10cm / 3.9 in Тегло : Approx. 326g / 11.5 oz Приложение : Овце, говеда, коне и друг добитък Списък на пакетите : 1 x Диск за подрязване на копита 1 x Инструкция за експлоатация 1 x Шестостенния ключ Забележка : 1. Моля, изчакайте 1-2 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Hoof Trimming Disc
Material:
Aluminum Alloy
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx.10cm / 3.9in
Weight:
Approx. 326g / 11.5oz
Application:
Sheep, cattle, horses and other livestock
Package List:
1 x Hoof Trimming Disc :
1 x Instruction Manual :
1 x Hex Wrench :
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..