• Новинка
Гребен За Отстраняване на косми от Домашни животни, Масивна устойчива на плъзгане Удобно Практичен Четка За грижа За домашни любимци Четка за домашни любимци, за К?
zoom_in

Гребен За Отстраняване на косми от Домашни животни, Масивна устойчива на плъзгане Удобно Практичен Четка За грижа За домашни

BGN 11.83

Продукти
check Налично за поръчка

ДВОЙНА РЕДИЦА от : Двухрядный кръгла глава с гребен, може напълно да съответстват на формата на тялото на домашен любимец, не вреди на кожата на вашия домашен любимец.ХАРАКТЕРИСТИКА на ПРОДУКТА : Дизайн дръжки на четки за домашни любимци куха, устойчива на плъзгане и лесна за използване, лека и ви спестява повече място.ЧИСТ ИНСТРУМЕНТ : Четка за грижа за домашни любимци може ефективно почистване на падане на косата на вашия домашен любимец и междувременно масажирайте своите космати приятели.Гаранция : Всички продукти, продавани нашата марка, ние ще предоставим на строга гаранция за качество.Ако имате някакви въпроси за качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Параметри РАЗМЕРИ : Състояние : 100% чисто нов,вид на продукта : гребен за домашни любимци,материал : пластмаса + неръждаема стомана,варианти цвят : кафяво, розово, синьо, зелено,размер : прибл. 15,5/11 см/6,10/4,33 инча. 1. Изработен е от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана, здрав, здрав и дълъг живот.2. Кух дизайн дръжки, противоскользящий и удобен, лек и ви спестява повече място.3. Може ефективно почистване на падане на косата на вашия домашен любимец и междувременно масажирайте своите космати приятели.4. Гребен кръгла глава с двойна редица, може да е пълно с приспособява формата на тялото домашен любимец, не вреди на кожата на вашия домашен любимец.5. Това също е добре за насърчаване на домашни любимци и на обмяната на веществата, за да ги държи във форма.6. Промоция на привързаност с вас по време на почистване и грижа за вашите домашни любимци.Технически характеристики : Състояние : 100% Абсолютно новыйтип : Pet КомбМатериал : пластмаса + неръждаема стальцветные опции : кафяво, розово, синьо, зеленыйразмер : прибл. 15.5*11cm/6.10*4.33 inch Packing Списък : 1 * Пет Масаж Comb Notes : 1. Моля, позволете 0~1 инч грешки от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Те също купуват с този продукт..