• Новинка
Конци за бродерия,Конци За Бродерия, Конци За Бродерия, Конци за Бродерия, Гривни за Приятелство, Конци за Бродерия, Цвят на Дъгата Мулине Занаяти с Безплатни Игли З?
zoom_in

Конци за бродерия,Конци За Бродерия, Конци За Бродерия, Конци за Бродерия, Гривни за Приятелство, Конци за Бродерия, Цвят

BGN 20.72

Продукти
check Налично за поръчка

100 цветни ярки нишки могат да предоставят различен избор за вас.Този комплект ви предлага пълна с предмети за ръчно изработени.Идеален за деца DIY работа, занаяти, бод гривна на приятелството, ръкоделие, бродерия, перфорирана бродерия, шиене, тъкане, четката и плетене на една кука.много преносими по всяко време. може да отговарят на вашите различни обичаи, това е толкова удобно да се използват.Ако не сте доволни от информацията предоставена от нас продукт, можете да ни изпратите емайл по всяко време.Характеристики : 1. 100 цветни ярки нишки могат да предоставят различен избор за вас. 2. Този комплект ви предлага пълна с предмети за ръчно изработени. 3. Идеален за детска работа САМ, занаяти, кръстат бод, гривни, за приятелство, бродерия, бродерия, перфорирани бродерия, шиене, тъкане, четката и плетене на една кука 4. Това, което ви трябва, е в кутията, тя е лесно да се категоризират. 5. Подходящ е за всички любители на бродерия или начинаещи.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : полиестер Размер на опаковката : прибл. 27.5 * 17.5 * 4.5 см / 10.8 * 6.9 * 1.8 в процес на изграждане списък : 100 Цветен конец за бродерия 1 * Ножици за прежда 1 * Дизассемблер 30 златни отпадъчните орел 2 * Игольные филийки 1 * Игольная тръба 2 * Тыквенная игла 2 * Напръстник.

Те също купуват с този продукт..