• Новинка
Rsenr Мултифункционален Електрически Пречистване на Въздуха Маски,за Многократна употреба 3 Степени на Вентилатора Режими за Пречистване на Въздуха с Филтър HEPA за П?
zoom_in

Rsenr Мултифункционален Електрически Пречистване на Въздуха Маски,за Многократна употреба 3 Степени на Вентилатора Режими

BGN 47.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Характеристики на продукта】Диша по-лесно!Този мини пречиствател на въздуха е много лека и малка, лесно за носене и може да се монтира на всеки щит F∂ce.Идва система за свеж въздух, оборудвана с преносими източници на захранване, най-вече преодолява проблемите голяма съпротива воздухозаборнику, затруднения в дишането и така нататък. 【Мултифункционален пречиствател на въздуха】Той може да подаде въздух на екрана F∂ce, за да ви е по-лесно да диша.Той може да се използва като автомобилен пречиствател на въздуха, или да го поставите на вашия офис плот, за да изчистите дим, подходящ за бягане, скално катерене, каране на колело, спорт на открито, плевене, астма и други хора. 【USB зареждане】 Напълно заредена може да продължи 8~12 часа. 【С функция филтър】 филтър ефект 99.9% от висококачествени материали за филтри H13. 【Гаранция и обслужване на】, След закупуване на този продукт ние ще ви осигурим 24-часово обслужване.Това е мощен воздухоочистительные маски, сверхлегкая инсталация с филтър H13 HEPA филтър, която се подава чист и свеж въздух в маска за лице, като се избягва усещането на застоял въздух, толкова характерна за обикновените маски.Увеличете обема на дишане и накарай хората да се чувстват по-свежи и енергични, лесно духоту и дискомфорт.Възлага големи надежди на основните работници и възрастните хора.Това е носене на мини пречиствател на въздуха.По-мощни показатели за филтриране, устойчиви ви осигури свеж въздух.

Те също купуват с този продукт..