• Новинка
OTraki 106L кош за Бельо на 3 Секции с Дръжка 3 Отделения, Разделени Кошница за Дрехи Тежкотоварни Сгъваема 3-Чанта Органайзер за Мръсни Дрехи се Сортира в Училище, Общежи?
zoom_in

OTraki 106L кош за Бельо на 3 Секции с Дръжка 3 Отделения, Разделени Кошница за Дрехи Тежкотоварни Сгъваема 3-Чанта Органайзер

BGN 76.88

Продукти
check Налично за поръчка

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВНИМАНИЕ : 1. моля, напълно отворен всяка страна на дъното на кошчето за мръсни дрехи преди употреба; 2. 3-отсекная дизайн, избягвайте използването на само една страна; 3. няма опорна точка на пръта и с колело, ако имате строги изисквания, ние ви препоръчваме да изберете друга коша за пране с референтната стълб.СГЪВАЕМА КОНСТРУКЦИЯ : За по-лесно носене и съхранение на нашата 3-решетчатая кошница за дрехи в общежитието не се използва силна пръчка, но тя може да влакчета вертикално дори празни (напълно отваряне на всяка страна мръсни дрехи стортированным дъно организатор преди употреба), и тя се сгъва, за да спестите място, когато това не е така. за ползване. ДИЗАЙН 3 ОТДЕЛЕНИЯ : кошница за дрехи OTraki мръсни дрехи е разделена на три части, можете да подредите дрехите в голяма кошница за дрехи в зависимост от цвета, тъмен и светъл или материал, за да предотвратите оцветяването помежду си.ДИЗАЙН ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : Нашата оксфорд сгъваема кошница за дрехи пълно открито размер е 23.2x11.8x23.6 инча (Д*Ш*В), капацитет от около 106 л, повече, отколкото повечето кошници за съхранение на пазара.Той също така може да се съхраняват играчките на детето ви, чаршафи, всякаква всячину за общежития колежи, къмпинги, вили, хотели, детски ясли, битови помещения.ВИСОКО КАЧЕСТВО на MAYERIAL : Нашата 3-клетъчна чанта-органайзер за дрехи изработен от 600 D oxford coth с пластмаса покритие, влага и е добре пазената с течение на времето дори при ежедневна употреба.Той е оборудван с 2 кръгли алуминиеви дръжки с гъба за максимален комфорт и издръжливост.може да използвате дрехи за съхранение на дома, в общежитие или в апартамент.може да събира безцелни дреболии, като например играчки, книги или кърпи.Ако трябва да излезете навън, можете да го сгънете и да го сложи в багажното кутия, не заема много място.Детайли на продукта : .Марка : OTraki.Name : 3-клетъчна кошница за дрехи с капацитет 106 л. Цвят : бежово.Материал : плат Оксфорд 600 D.Размер : 23.2x11.8x23.6 инча (59x30x60 см).

Те също купуват с този продукт..