• Новинка
Стъклена Кана Омекотители От Неръждаема Стомана Автоматична Чаша за Миене Пречистване на Омекотители Почистване Инструмент за Домашна, Търговска Употреба, Матов?
zoom_in

Стъклена Кана Омекотители От Неръждаема Стомана Автоматична Чаша за Миене Пречистване на Омекотители Почистване Инструмент

BGN 61.60

Продукти
check Налично за поръчка

【Високо качество】 Чашечная миене, изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е трайна и трайна.Висока устойчивост на топлина и устойчивост на корозия. 【Широко приложение】 Омекотители чаши има широк спектър на приложение, тя е подходяща за бар, ресторант, хотели, заведения за хранене и още много други.Най-добрият подарък за вашето семейство или приятели, които винаги се готвят и чистят.Автоматично миене на чаши ви подкани го/я много удобство. 【Ефективност】 Бързо ги измийте остатъците от мляко, поставете и измийте чаша ефективно, удобно за ползване и спестява време.С многоугольным распылительным дупка, многоугольная перална подкрепа, добър ефект на пречистване, спестяване на време и труд. 【Практичен】 Омекотители кана от неръждаема стомана и е снабден с шестиугольным подстаканником във формата на снежинки, красив и здрав, той може да публикувате вашата чаша е стабилен.Практични и надеждни за използване, както и за почистване може да се използва налягане обикновена чешмяна вода. 【Лесна употреба】 за Миене на чаши е лесно, за да може да работи, устата чаши обърната надолу и отжимает дъното за да може да се пръска вода за почистване.Когато чаша ще бъде отстранен, спрете пръскането.Изваждане на работа за почистване за вас в голяма степен.

Те също купуват с този продукт..