• Новинка
Gaone Машинка за оформяне на Брада за Мъже Безжичен Регулируема Машинка за оформяне на Брада за Мъже Акумулаторна Машинка за подстригване На Мустаци Хибридна Електр?
zoom_in

Gaone Машинка за оформяне на Брада за Мъже Безжичен Регулируема Машинка за оформяне на Брада за Мъже Акумулаторна Машинка

BGN 33.98

Продукти
check Налично за поръчка

✔ ЦЯЛОСТНА СИСТЕМА за ГРИЖА : 8 многофункционални дюзи са подходящи за всички стилове на косата на лицето За ретуш между подстригване на коса и подробни бритьем, мустаци, бакенбардами, кози бородками, вежди, на носа, ушите, други коса на лицето и тялото!. ✔ Двойно напрежение - тази безжична машинка за оформяне на брада и коса за мъже, снабден с дълго време, за да работи с литиево-йонна акумулаторна батерия, работеща с напрежение 110 В и международно напрежение 220 V. Идеален избор за пътуване в триммере за коса и брадата на мъжете. ✔ 8 защитни билата (3 мм / 6 мм / 9 мм / 12 мм/ 15 мм/ 12 мм / ляво наклонена / дясна наклонена) регулируеми гребени за подстригване са подходящи за подстригване на коса с различна дължина.А подвижната употреба гребен може бързо и лесно да се замени четка за коса и за увеличаване на гъвкавостта. ✔ Самозатачивающиеся прецизна острието - патентованата технология осигурява високо прическа за всички типове коса и дължина.Острието трайни за безшумна работа и осигуряват отлична производителност тример за коса и брада. ✔ Дайте подарък на качеството - подстригване за брада, за мъже-един чудесен личен подарък!Бащи, съпрузи и бойфренды ще обичам този първокласен точен машинка за подстригване за грижи за себе си и за всеки повод!.Размер : 175 мм * 45 мм Мощност : 5 (W)Източник на захранване : зареждане / мощност двойна использованияэто водоустойчив : No Specifications : червен двойна батерия, златна двойна батерия, сребърен двойна корона battery Tool Материал : титановая керамична корона.

Те също купуват с този продукт..