• Новинка
7-инчов LCD Дигитален USB Микроскоп,Koolertron 12MP 1-1200X Увеличение на употреба Камера видео Рекордер с екран,8 led,Акумулаторна Батерия за Ремонт на Печатни Платки за Запояван?
zoom_in

7-инчов LCD Дигитален USB Микроскоп,Koolertron 12MP 1-1200X Увеличение на употреба Камера видео Рекордер с екран,8 led,Акумулаторна

BGN 87.99

Продукти
check Налично за поръчка

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други .. [7-инчов голям екран] Този USB-дигитален микроскоп, снабден със 7-инчов голям HD-LCD-екран, осигурява широк зрителен ъгъл за по-лесно разглеждане. 12 мегапиксела, 1-1200х непрекъснато се засилват.Захранва от литиево-йонна батерия (4 часа работа) или USB.Наистина преносим и независим.(Този микроскоп не поддържа свързване към компютър/планшету и т.н. 7-инчов екран е достатъчно голям.). [Стойка с регулируема височина и ъгъл на наклона] Тази стойка с регулируем ъгъл на наклона специално решава проблема на високо размисъл,която е различна форма на вертикални микроскопи.(Вертикални микроскопи лесно губят от погледа детайли за обекти от отразяване) Регулируема по височина поставка ви позволява да регулирате разстоянието между камерата и обекта.Трайно и добре претеглена основа позволява да се сведе до минимум разклащане и да си модел в ясен фокус. [8 Регулируема led светлина] Вградена 8 led светлини с регулируема регулируема интензивност, която да позволява задаване на предпочитания от вас ниво на осветеност.осигуряват отлична ограничаване и оптимална яснота, както и позволяват правене на снимки или видео в гората и някои от по-тъмните места. [Записване и изход на изображения и видео] Този дигитален микроскоп с LCD екран и е снабден с слот за карта Micro SD.Можете да запазите снимки и видео, получени по време на своите наблюдения, за Micro SD карта и да ги изведат на екран.(Максимална подкрепа за карти Micro SD 64 G, карта Micro SD в комплект не е включена). [Чудесен подарък] Този LCD дигитален микроскоп е идеален за разглеждане на печатни платки, контрол на качеството, ремонт часа/часа, текстилната промишленост, разглеждане на обучение за деца, биологични наблюдения(не е подходящ за клетките), медицински специалисти, на научните изследователи, насекоми, монети, бижута и марки.Това е най-добрият подарък за деца, студенти, любители и от други потребители.

Те също купуват с този продукт..