• Новинка
NEWTRY ZQ-10ГР Дигитален Дисплей Тестер за усукване/М на въртящия момент Торсиометр стенд в Преносим Тестер за Усукване/Калибратор динамометрического ключ с изпитател?
zoom_in

NEWTRY ZQ-10ГР Дигитален Дисплей Тестер за усукване/М на въртящия момент Торсиометр стенд в Преносим Тестер за Усукване/Калибратор

BGN 22.98

Продукти
check Налично за поръчка

▷【ТОЧНО ЗА ТОВА за ДА се ОПИТА】С особено шрапнелью буфер, тя играе ролята на буфер на продукта тестото и може по-точно да изпитате въртящ момент на продукта. ▷【СТАНДАРТНА ИЗМЕРВАТЕЛНА глава】- - Измервателна глава на въртящия момент S4/1 6.35 мм шестостенни корона, за корона динамометрического ключ S4/1 6.35 мм вътрешна квадратна глава. ▷【РАЗЛИЧНИ КОМБИНАЦИИ】За да откриете въртящ момент на покрива, електрически партия, партия на вятъра, играчки, моторни и различни динамометрического ключ, различни комбинации от тела могат да се наслаждавате на разнообразие от въртящ момент на продукта;. ▷【LCD дигитален ДИСПЛЕЙ】 - - - - LCD дигитален дисплей се използва за проверка на стойността.Лесно се чете без грешка. ▷【ШИРОКО ПРИЛАГАНЕ на】Той е особено използван в тарировке всички видове отвертки на въртящия момент, партията на въртящия момент, ключ на въртящия момент на различни електрически отвертки, отвертки на въртящия момент и други продукти.Ние се надяваме да е най-добрият опит на покупките всеки клиент, нека нашите продукти ще бъдат интегрирани в живота ви и ще стане част от живота си!Нашата дигитална динамометричен ключ може да ви спести много време, да стане добър помощник в работата си и да създадат за вас много богатство!Ползи : 1.С особено шрапнелью буфер, тя играе ролята на буфер на продукта тестото и може по-точно да изпитате въртящ момент на продукта. 2. Той специално се използва в тарировке всички видове отвертки на въртящия момент, серия въртящия момент, ключ на въртящия момент и други продукти. 3.Стандартна измервателна глава : измервателната глава на въртящия момент - S4/1 6.35 ММ шестостенни корона, за корона динамометрического ключ - S4/1 6.35 ММ вътрешна квадратна глава 4.to го открия въртящ момент на покрива, електрически партия, партия на вятъра, играчки, моторни и различни динамометрического ключ, има различни комбинации и 5.измерване на въртящия момент на различна електрическа отвертка, динамометрической отвертка и гаечен ключ; 6.измерете други продукти устройство, като например за стягане на тапи бутилки (покрива), на един експеримент за унищожаване на малки части и контрол на качеството на пластмасовия винт.Главните представяне 1.Дигитален дисплей ЛКД използва, за да се опита значение, лесно се чете без грешка 2.Незабавно обратна посока 3.Уред задържане на максималната стойност за сравняване 4. Преминете предаване на мерни единици, можете да изберете за използване единици за измерване на енергия-см Н.м.или кпс-см Килограм.инча 5. Тази машина използва перезаряжаемую батерията.Той е с малки размери, ниско тегло и точна структура.Лесно носене и употреба Внимание : Ние ще ви изпратим стоката ви възможно най-скоро.Ако имате някакви въпроси , моля не се колебайте да се свържете с нас.

Те също купуват с този продукт..