• Новинка
ioiomarker Интериорен Дизайн Маркери | 60 Цвята На Алкохолна Основа с Двойна Корона Широки и Тънки Уши Перманентен Маркер Дръжка | Черни Дръжки За Рисуване С Кожена Анима?
zoom_in

ioiomarker Интериорен Дизайн Маркери | 60 Цвята На Алкохолна Основа с Двойна Корона Широки и Тънки Уши Перманентен Маркер

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

1. ХУДОЖЕСТВЕНИ МАРКЕР НА АЛКОХОЛНА ОСНОВА на : Мастило сочни и постоянни.Той изсъхва бързо, лесно наслаивается и смесва различни цветове, без да се тревожите за петна и петна. 2. ДВОЙНИ НАКРАЙНИЦИ СКИЦА ДРЪЖКИ : Тънки и широки двойни накрайници на маркер, отговарящи на вашите нужди форма и оцветяване на голяма площ.Позволява с лекота да създавате различни стилове, скици и модели. 3. УДОБНА И БЕЗОПАСНА КОНСТРУКЦИЯ : Уникална ергономична квадратна форма за лесно и удобно приплъзване grip.it също така предотвратява пързалка маркери с гладки повърхности.Заключена на върха предпазва от вдавливание на върха в багажника. 4. ПРОФЕСИОНАЛЕН НАБОР от РИСУНКИ за ОЦВЕТЯВАНЕ : Включва обикновено използвани 60 цвята за интериорен дизайнер.Идеален за интериорен дизайн. 5. Опаковка : Бонус калъфче за съхранение в комплекта!Нашият cartoony кожен калъф с цип е подходящ както за съхранение, така и за пътуване. 1 дръжка fineliner и 1 дръжка highlight подарък.ЗАЩО избра точно този набор? * Широки и тънки уши за точно разпределение и подчертаване; * Плавен поток на мастилото с превъзходна смешиваемостью; * Высокопигментированные и ярки маркери създадени за защита от избледняване; * Капачки с цветови кодове позволяват лесно да се организират и да се използват за идентифициране на цветове; * Лесно се поставят слоеве и се смесват различни цветове, без да се тревожите за петна и петна; * Цвят на алкохолна основа и са идеални за много различни приложения; * Квадратна форма на бъчва, го предпазва пързалка от масата; * Построена за защита от избледняване и нетоксичен * Снабден с красив черен калъф за носене за удобство при пътуване и съхранение. * Имаме 30/ 40/ 60/ 80 Набор от цветове по ваш избор. * Идеалният подарък за тези, които обичат да рисуват и да рисува скици.Лекотата на използване 1. ◄Лесно да се свали капачката ► Благодарение на перфорированным точки на колпачке капачка могат да бъдат лесно отстранени. 2. ◄Отлично смесване на цветове► Това е силно пигментирана маркери на алкохолна основа, които ще ви помогнат да постигнете по-голяма дълбочина и яснота.Можете да смесвате различни цветове и нюанси заедно за получаване на уникални и брилянтни резултати. 3. ◄Аксесоари► Има една дръжка fineliner, използвана за графика, рисуване или чертане на скици, и една дръжка маркери, използвани за привличане на вниманието на дяловете на текст, маркирането им поразително прозрачна на цвят. _BOS_ Забележка : връхчета летливи.Моля, носете шапки за писалки, когато не ги ползвате, в противен случай, те ще изсъхнат.) ВЕЧНИЯТ СТРЕМЕЖ И ЦЕЛ IOIOMARKER Ние посвети на осигуряване на най-ярки цветове.Ние се стремим да осигурим високо качество на продуктите.Ние се стремим да предостави най-доброто удобство.

Те също купуват с този продукт..