• Новинка
Mr.Неизползван Органичен лосион за тяло и ръце за възстановяване, омекотяване и защита на вашата здрава кожа, 8,5 унции.
zoom_in

Mr.Неизползван Органичен лосион за тяло и ръце за възстановяване, омекотяване и защита на вашата здрава кожа, 8,5 унции.

BGN 9.59

Продукти
check Налично за поръчка

НЕЖЕН ЗА КОЖАТА : Mr. Virgin Лосион за тяло и ръце възстановява увредената кожа и я прави по-мека на допир.Този лосион за тяло и ръце напълно не съдържа парабени и натриев хлорид, което може да нарани и раздразни кожата.Достатъчно нежна за използване дори джентльменами с чувствителна кожа, масло за тяло и ръце подобрява управляемостта, за да можете бързо да изглеждат перфектно поддържани.ДЪЛГОТРАЙНА ХИДРАТАЦИЯ : Този лосион осигурява 24-часова миниатюризацию.Той е проверен дерматолог, гипоаллергенен, така че ние отговаряме на всички писма и под формата на заявлението, опитвайки се да отговори на всички ваши въпроси.Направихме наши продукти с любов и ние ги използваме ежедневно, така че ние сме сигурни, че ще ги обичам.Ако по някаква причина не сте били доволни от лосион за ръце и тяло Mr.Virgin, просто се свържете с нас и ние ще ви възстановим парите-без въпроси!.

Те също купуват с този продукт..