• Новинка
Детско Успокояващ Плюшевое одеяло с цветни бирками Квадратни Успокояващ Одеяла за момчета и момичета-Меки и удобни-Сладки Детски Тагове Защитни Одеяла с прорезыв?
zoom_in

Детско Успокояващ Плюшевое одеяло с цветни бирками Квадратни Успокояващ Одеяла за момчета и момичета-Меки и удобни-Сладки

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

♫Tag Baby Blanket - Цветни бележки, неотразимые сатен лента етикети около границата си, памучни защитно одеяло осигурява осезаемо опит за по-любопитните малките пръсти. _BOS_ Облекчаване на дискомфорта при прорезывании зъби-100% храна силикон,детски прорезыватель достатъчно мек за венци на кърмачета, може да се използва за дъвчене, като същевременно осигуряват незабавно облекчение при прорезывании на зъбите и масаж на венците. _BOS_ Перфектния размер - лесно най-подходящия размер детски одеала (11x11") за вашето дете, за да го носите със себе си, където и да отиде, като му успокояващо усещане за сигурност, независимо от мястото. _BOS_ Удобен и безопасен-100% памук,ни одеяло taggie супер меко и приятелски към кожата за бебета.Осигурете на детето си на комфорт и безопасност. _BOS_ Clean-Това е меко одеяло може да се пере в машина, което прави почистването толкова лесна, тъй като хвърлят го в коша за пране.Това сладко и меко одеяло може да помогне на детето бързо да заспите, или се чувствате в безопасност независимо от това, къде се намира.Бебето изследва външния свят, текстурирани цветни етикети могат да предоставят тактилна стимулация, одеало с размер като път за най-малките, за да се запази и да има невероятен успокояващ ефект и успокояват малките.Той също така ще работи добре, когато детето хапе пръстите, плаче, играе, нека капе или емоционално нестабилно.Материал : 100% памук.Цвят : различни стилове.Размер : 11×11 инча.Пол : момичета и момчета.

Те също купуват с този продукт..