• Новинка
LELEBEAR 12 Color Cream Texture Lipstick Waterproof, Устни Lust Крем lipgloss са, Waterproof Long Lasting Liquid Lipstick for Women, Easy to Color Крем lipgloss са (12#)
zoom_in

LELEBEAR 12 Color Cream Texture Lipstick Waterproof, Устни Lust Крем lipgloss са, Waterproof Long Lasting Liquid Lipstick

BGN 5.51

Продукти
check Налично за поръчка

_BOS_【12 цвята по избор】 Има 12 цвята, за да изберете, за да отговарят на вашите различни нужди.Най-популярният цвят в пълен размер, блясък за устни, който отговаря на нуждите на различните случаи. _BOS_【Овлажняващ средство за устните】Onliane Color Cream Texture Lipstick Waterproof.Освен, че нашата устойчива червило предлага ярък цвят, то също хидратира устните и подобрява цялостния вид.Да се радвате на нашата хранителна формула. _BOS_【Издръжлив и водоустойчив】Блясък за устни дои лесно, не е лепкав и овлажняване.Тези червила издръжлив, водоустойчив, има незалепваща чаши, лесно да ги носите със себе си и те не изчезват.Дайте да ви сексуален опит. _BOS_【Здравословен и естествен】Единствената по рода си формула за блясък за устни с кремообразна текстура е лесна, не е лепкава и хидратиращи със звезден прах и богат метално покритие. _BOS_【най-Добрият подарък】 е Подходящ за покупки като лична употреба или като подарък за вашата майка, съпруги, приятелки за рождения ден.Подходящ за целогодишно грим и на всички случаи на живота, независимо от това, дали сте начинаещ художник грим или гримьор.Параметри : Състояние : 100% чисто нова Пол : за жени/момичета/мария Ефект : matte / овлажнител на Помещение включва : 1 * Onliane Цвят крем текстура червило Водоустойчив течна червило Как да използвате : 1. Преди да използвате всяка червилото ви да се овлажнява устните балсам за устни, който е добър за оцветяване и предотвратяване на сухота. 2. След това използвайте коректор за покриване на по-тъмните части на устните, за да е по-лесно да се покаже оригиналния цвят червен устата. 3. Продължавайте да нанесете от средата към другите части, а след това somknite устните си заедно, за да направи червило по-гладка.

Condition:
100% Brand New
Gender:
Women's/Girls/Lady
Effect:
Matte / Moisturizing
Package Included:
1 * Onliane Color Cream Texture Lipstick Waterproof Liquid Lipstick
How to use:
1. Before using each lipstick, you need to moisturize your lips with a lip balm, which is good for coloring and preventing dryness. :
2. Then use concealer to cover the darker parts of the lips to make it easier to show the original color of the red mouth. :
3. Continue to apply evenly from the middle to the surroundings, and then purse your lips together to make the lipstick smoother. :

Те също купуват с този продукт..