• Новинка
SILJOY Crystal Модерен Полилей Вентилатор на Тавана с вграден 8-Ламповым Реверсивным Вентилатор на тавана с Дистанционно Управление 3 Акрилни Остриета 6-степенна скорост?
zoom_in

SILJOY Crystal Модерен Полилей Вентилатор на Тавана с вграден 8-Ламповым Реверсивным Вентилатор на тавана с Дистанционно

BGN 167.20

Продукти
check Налично за поръчка

☀【Ретро дизайн】 : Полилей в китайски стил е интегрирана с вентилатор.3 трайни акрилни острието е добре обработен, за да се осигури безпроблемна работа на лампи, вентилатор, без да се люлее.Той има 3 функции осветление, орнаменти и вентилатора, за да отговарят на различни нужди. ☀【Размер】 : Диаметър 31.5"(80 см) х височина 25.6"(65 cm), downrods : 9.8"(25 см).Удължител на пръчката е на разположение за поръчка, макс 41'(100 см).Препоръчително е да използвате в хола, спалнята и трапезарията. ☀【Източник на светлина】 : E12 лампи x 8 (не са включени).Макс 40 W всеки.Напълно диммируемый при използване със съвместими диммерным ключа(не влиза в комплекта) и 3 сменяеми цветове при използване с 3 led крушки на цветовата температура. _BOS_【дистанционно управление】 : Fan и светлината могат да бъдат управлявани съответно с помощта на ръчно дистанционно управление. 3 настройки за основния(1/2/4) и 6 изберете скорост на вентилатора.Оборудван реверсивным двигател, който осигурява хладен вятър през лятото и допринася за циркулацията на въздуха през зимата. _BOS_【Отговарят гаранция】 : Ако има някакви дефекти в светлината, драскотини или счупен кристал, моля, свържете се с нас по всяко време. 30 дни за връщане и обратно без никакви причини, 1 година гаранция на всички детайли.Купувайте това с увереност, 100% гарантирано удовлетворение.Описание продуктареверсивный тавана вентилатор, вентилатор с ламповым дизайн (не диммируемый). 3 Обръща дървено острие,охлаждащо температура на въздуха през лятото и помага на въздушния поток през зимата.Технически характеристики : Стил : Китайски стильцвет : черныйМатериал : кристална лампа, акрилни нож, желязо метален ЛампадапРяжение : 120 VLight Крушка : 8 x E12 лампа (макс 40-Ватова лампа в комплекта не са включени)Вид на контролера : ръчно дистанционно управленияприменение : хол, спалня, трапезария, хотел и т.н. Забележка : 1. Вентилаторът не може да бъде инсталиран на тавана кила + мазилка или дървена дъска (могат да възникнат проблеми с шума и тряской)2. Не може да бъде монтиран в горната част на сглобяеми плочи (цементобетон и масивни дървени греди могат да бъдат инсталирани)3. Ако точката на инсталация е изпълнена от кръгли канали или квадратна канали тавана, моля, свържете се с продавача преди да купите, за да информира диаметър и дълбочина на каналите на Наклонен покрив не може да бъде установена, ширина греди не по-малко от 6 см (натоварване на тавана над 20 кг)Опаковъчен лист● A Основата на двигателя, вентилатор● Акрилни остриета (изисква се сглобяване)● Crystal shade● дистанционно управление● 10-инчов downrod● Crystal shade● Чифт ръкавици● Набор от винтовете● Ръководство за инсталиране _BOS_ поради неизбежното износване по време на транспортиране, безплатна подмяна, ако намери някакво увреждане, ние обещаваме да ви даде 100% искрен след обслужване.

Те също купуват с този продукт..