• Новинка
Exceart 4 бр. Електрически Щипки За Зърната на гърдите Шок Pluse Климакс Срамните Устни Етикети За Зърната Щипки Възглавница Вагинално Щипки За Зърната на гърдите Забавн?
zoom_in

Exceart 4 бр. Електрически Щипки За Зърната на гърдите Шок Pluse Климакс Срамните Устни Етикети За Зърната Щипки Възглавница

BGN 15.99

Продукти
check Налично за поръчка

Чудесен интимен подарък за любовника си ,двойка, ще добави малко въображение и приключенски вълнение в сексуалния си живот.Той може не само масажирайте гърдите, вътрешната част на бедрата и други чувствителни части на тялото, за стимулиране на чувствителните части на тялото, но и масажирайте раменете, гърба и други уморени част, за да се намали налягането.Здрав и надежден, много лесен за хващане, много е мек и удобен за докосване на кожата и няма да навреди на соскам.Дава възможност едновременно да се насладят на стимулация, показва секси игра на по-високо ниво.Висококачествен ABS-материал, безопасен и нетоксичен, здрав и издръжлив.Описание Висококачествен метал и пластмаса, безопасен и нетоксичен, здрав и издръжлив.Здрав и надежден, много приятна на допир кожа и няма да навреди на соскам.Позволява да се наслаждавате на стимулация и показва секси игра на по-високо ниво.Характеристики - Цвят : бял.- Материал : ABS Размер : Approx. 5.5x4.5x1cm Package Including1 набор от стикери за зърната 4шт.

Те също купуват с този продукт..