• Новинка
Четка за почистване, аксесоари За Почистване high-performance Материал Четка За Почистване Прахосмукачка за / /Dreame(оранжев)
zoom_in

Четка за почистване, аксесоари За Почистване high-performance Материал Четка За Почистване Прахосмукачка за / /Dreame(оранжев)

BGN 5.75

Продукти
check Налично за поръчка

【Най-добри резултати】За да постигне най-добри резултати трябва да се заменят на всеки 2-3 месеца, в зависимост от честотата на употреба. 【Най-доброто състояние на】може да се почиства и повторно използване на машината да работи в по-добро състояние. 【Добра производителност почистване】Добра ефективност на пречистване, подобряване на ефективността на пречистване на робота-прахосмукачка. 【Много издръжлив материал】Използването на високо устойчив материал, издръжлив, устойчив на абразия и дълъг експлоатационен живот. 【Четка за почистване на прах】Четка за почистване на прах, специално разработена за робот Xiaomi/Shark/Dreame.Функция : 1. Четка за почистване на прах, специално разработена за подметального робот Xiaomi/Shark/Dreame.2. С помощта на высокопрочные материали, издръжливи, износоустойчивост и дълъг експлоатационен живот.3. Хубаво изпълнение на пречистване, подобряване на ефективността на пречистване на робота‑прахосмукачка.4. 5. За постигане на най-добри резултати трябва да се заменят на всеки 2-3 месеца, в зависимост от честотата на употреба.Как да използвате : Директен установкаспецификация : Тип на продукта : Чистящая ЩеткаМатериал : ABS Тегло : Approx. 7g / 0.2 oz Product Съвместимост : за Xiaomi/Shark/Dreame Product Размер : Approx. 11x2x0.5cm / 4.3x0.8x0.2in Списък на пакетите : 1 x Brush Note : 1. Моля, позволете 0-1 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Cleaning Brush
Material:
ABS
Weight:
Approx. 7g / 0.2oz
Product Compatibility:
For Xiaomi/Shark/Dreame
Product Size:
Approx. 11x2x0.5cm / 4.3x0.8x0.2in
Package List:
1 x Brush :
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..