• Новинка
SALUTUY Cat Забавна играчка Практичен и Удобен Отскок Cat Gun-Дълъг експлоатационен живот, да Водят Чист Пластмаса Approx. 142g/5oz за Котки от всички възрасти
zoom_in

SALUTUY Cat Забавна играчка Практичен и Удобен Отскок Cat Gun-Дълъг експлоатационен живот, да Водят Чист Пластмаса Approx.

BGN 62.88

Продукти
check Налично за поръчка

Винаги можете да играете с котката, за да се освободите от стреса, да си щастлив и да съдържа дом е в ред.Котешки топка/котешки перо може да изберете лесно да се премахне и замени, лесен за инсталиране.Интерактивна играчка пистолет за котки е подходяща за котки от всички възрасти.Изработен от ABS материал, практичен и удобен, не е лесно да се повреди котки, може да се използва в продължение на дълго време.За подобряване на физическата форма на котката, нека я преследват игриво мячиком.Функция : 1. Котешки топка/котешки перо може да изберете лесно да се премахне и замени, лесен за инсталиране.2. Изработен е от материал ABS, практичен и удобен, не е лесно да се повреди котки, може да се използва в продължение на дълго време.3. Винаги можете да играете с котката, за да се освободите от стреса, да направите котката си щастлива и съдържа дом е в ред.4. Интерактивна играчка пистолет за котки е подходяща за котки от всички възрасти.5. Да се подобри физическата форма на котката, която си гони игриво мячиком.Спецификация : Тип елемент : Отскок Cat GunМатериал : пластмаса Цвят : както е показано на снимката Размер на продукта : Approx. 18x11.5x3.5cm/7.1x4 дървен материал.5x1.4in Weight : approx. 142g/5oz Списък на пакетите : 1 x Отскок Cat Gun1 x Смешни Котка Топка.

Item Type:
Rebound Cat Gun
Material:
Plastic
Color:
As Pictures Shown
Product Size:
Approx. 18x11.5x3.5cm/7.1x4.5x1.4in
Weight:
Approx. 142g/5oz
Package List:
1 x Rebound Cat Gun1 x Funny Cat Ball :

Те също купуват с този продукт..