• Новинка
DOTSOG Razor Самобръсначка за Мъже,Водоустойчиви 4D Плаващ Корона Бръснене плешивото Бръснач 5 в 1 Грижа За Конете Комплект за Брада Машинка за подстригване с Изскачащ ма?
zoom_in

DOTSOG Razor Самобръсначка за Мъже,Водоустойчиви 4D Плаващ Корона Бръснене плешивото Бръснач 5 в 1 Грижа За Конете Комплект

BGN 27.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Богат на функции 5 в 1】5 сменяеми дюзи ,включително 1x электробритву,2*четка за почистване на лицето,1*тример за нос и уши,1*нож за бакенбард, 4x ръководство гребен, предоставят за всички ваши нужди в грижата за лицето и косата. 【5 плаващи Фурнир и двойни остриета】Благодарение на уникална 4 D с плаващ гарантирано, може да чете и да се адаптира към контура на лицето и шията по-точно, дори и плешив имаше резитба.Двойните отвори остриета за улавяне на по-дълги косми и отвори за прическа дори на най-късата четина. 【Лесно управление с един бутон 】Въпреки гъвкавост, машинката е много лесен за работа само с един бутон.Ергономичен дизайн ви позволява да электробритву в едната ръка, достигне желания стил, без много усилия. 【Напълно моющаяся Лесно моющаяся】Тази електрическа самобръсначка е водоустойчив, което позволява да я използвате както на влажна, така и на суха.Ротари таблица бръснач лесно се адаптира към пяната за бръснене или geel за по-гладка и гъста бръснене!Бритвенная корона за почистване, което ви осигурява максимално удобство и скорост, която вие заслужавате. 【Wireless и USB акумулаторна】При пълно зареждане може да се използва машинка за подстригване безжична, може ежедневно да се използват в продължение на един месец.Лесно за носене, особено при пътуване или на работа.Идеалният комплект самобръсначки за гаджета, съпрузи и бащи.

Те също купуват с този продукт..