• Новинка
Колелото на подаване на заваръчната тел Колелото на подаване на заваръчната тел от неръждаема стомана с гладка повърхност(1,2 мм)
zoom_in

Колелото на подаване на заваръчната тел Колелото на подаване на заваръчната тел от неръждаема стомана с гладка повърхност(1,2

BGN 46.08

Продукти
check Налично за поръчка

[Лесно сваривается] Това е колелото на подаване на заваръчната тел-може да облекчи заваряване. [Гладка повърхност] Повърхността на това колело на подаване на заваръчната тел е много гладък след полиране. [Висококачествени материали] Това е колелото на подаване на заваръчната тел изработено от висококачествена неръждаема стомана, която не е лесно ръжда и има дълъг срок на служба. [Високо качество] Това е колелото на подаване на заваръчната тел обработват высокоточным машина с плавни линии. [Приложение] Този питатель заваръчна тел се използва за подаване на заваръчна тел.Характеристика : Продуктът е произведен от висококачествена неръждаема стомана, която не е лесно ръжда и има дълъг срок на служба.Той се обработва на висока точност станове с плавни линии.Повърхността е полирана и гладка.Продуктът се използва за машини за подаване на заваръчна тел.Направете си заваряване по-лесно.Спецификация : Материал : Неръждаема стомана Диаметър : 30 мм / 1.18 инча Дебелина : 10 мм / 0.39 инча Вътрешен диаметър : 22 мм / 0.79-инча Модел : 0.8 мм; 1.0 мм; 1,2 мм (по избор) Осъществяване списък : 1 * роликовое колелото Забележка : Действителният цвят на продукта може да се различават от снимките, поради светлина.Възможни са малки отклонения в измерването на продукта.

Те също купуват с този продукт..