• Новинка
KccOsg Хелоуин Бонбони Чанти на Партията Чанти Трик или Лечение Чанти Бонбони Многофункционални Чанти за Многократна употреба Гуди Кофа за Хелоуин Доставка на Сувен?
zoom_in

KccOsg Хелоуин Бонбони Чанти на Партията Чанти Трик или Лечение Чанти Бонбони Многофункционални Чанти за Многократна употреба

BGN 68.56

Продукти
check Налично за поръчка

Имитация на канабис. ✨【Кръст Бод Пакет съдържание】 има 1 бр. Хелоуин трик или лечение чувал за вас, и всяко парче е проектиран с, може да се запази за себе си, а вие също можете да го дам на някой да харесва. ✨【Лек и здрав материал】 чанти за партита за Хелоуин използват имитация на канабис като материал, имитация на коноп материал лек от теглото, мека, лесно се почистват и се използва, за шиене, конци здрав и издръжлив, не е лесно да се съборят, изискан външен вид, може да се използва в продължение на дълго време. ✨【Размер】 Чанти за шоколадови бонбони на Хелоуин са едни и същи, размер на всяка чанта за шоколадови бонбони на Хелоуин е около 14 х 17 см/ 5.5 х 6,7 инча, чанти за бонбони могат да съхраняват много неща за голям капацитет. ✨【Различни приложения】Подаръчни комплекти са подходящи не само за Хелоуин, те могат да бъдат прилагани в много случаи, като например лов на великденски яйца, чанти за коледни подаръци и още много други, можете да ги използвате за съхранение на подаръци и играчки. ✨【Празничен дизайн】има многофункционално многократна употреба кофа гуди и ще допринася за празничната атмосфера на Хелоуин; Празнични подаръци пакети могат да съдържат бонбони, шоколади и подаръци.Подаръци Trick-or-Treat Bags Nice : подаръчни пакети са подходящи за Хелоуин, можете да изпратите пакети с бонбони на Хелоуин на своите приятели или членове на семейството, като подаръци за Хелоуин, и те могат да използват пакетите с бонбони за събиране на подаръци от други.Лек и здрав материал : чанти за партита за Хелоуин използват имитация на канабис като материал, имитационный конопляный материал е лек на тегло, леки, лесни за почистване и се използва, за шиене, конци здрави и издръжливи, не се разгражда лесно, има изискан външен вид, може да се използва в продължение на дълго време.Приложен е широко : в Торби хитрост-или-лечение на Хелоуин можете да положат широко.Можете да вземете тези чанти със себе си, когато отидете да пазарувате в супермаркета или болтаетесь на улицата.Пакетът включва : 1x Trick or treat candy bags They са предназначени за многократна многократно кофи гуди и допълват атмосферата на фестивала на Хелоуин; Празнични подаръци пакети могат да съдържат бонбони, шоколади и подаръци.

Те също купуват с този продукт..