• Новинка
Дрехи За Кучета Облекло За Котки В Памучна Тениска За Кучета На Дишащи Дрехи За Кучета Малко Куче Жилетка Котка Риза Куче Солнцезащитная Дрехи За Домашни Любимци А?
zoom_in

Дрехи За Кучета Облекло За Котки В Памучна Тениска За Кучета На Дишащи Дрехи За Кучета Малко Куче Жилетка Котка Риза Куче

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

❤Много мека материя : дрехи за кучета е изработена от 95% памук и 5% полиестер, който е изключително мека, лека, дишаща и приятен за кожата.Може да се използва като козината на улицата и като пижама вкъщи, защото тениска за кучета наистина мека и не доставя дискомфорт домашен любимец.Той също е много экологичен. ❤Е лесно за носене и лесно се пере : дрехи за кучета гъвкава и лесно се побира и се отстранява, че може да спестите много време.Дрехи за кучета лесен за почистване, можете да я пере на ръка или в машината, а след това се изсушава при ниски температури, без да се притеснявате за тяхната деформация.Те са много трайни. ❤Сладък дизайн и издръжливост : плътен цвят на фона, cartoony наклеенный модел и куче или котка,са от него, независимо от това, снимани, ходи на партита, които се разхождат по улицата, в парка, всички са в центъра на вниманието на други.Още по-важно, е фактът, че тези дрехи за домашни любимци може да се носи в продължение на три сезона : пролет, лято и есен. ❤Препоръчителна порода домашни животни : малки и средни кучета.Тази облекло за домашни любимци също е много подходящ за котки. ❤Гаранция за качество : ние подкрепяме 35 дни за връщане и замяна.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с качеството.Когато домашни любимци стават неразделна част от всяко семейство, ние се стремим да им предостави най-високо качество продукти.Зоотовары освен високо качество, комфорт, но и все по-многофункционални, така че всеки родител домашен любимец купува продукти с отлично качество и разумни разходи.

Те също купуват с този продукт..