• Новинка
DOOGE е Предназначена за iPhone 11 Pro Max Калъф, [Против Пръстови отпечатъци] [Нескользящий] от Въглеродни влакна Модел Тежкотоварни Защитен Прозрачен Тънък Делото с Против?
zoom_in

DOOGE е Предназначена за iPhone 11 Pro Max Калъф, [Против Пръстови отпечатъци] [Нескользящий] от Въглеродни влакна Модел

BGN 61.92

Продукти
check Налично за поръчка

[Съвместим с] Специално предназначени за i Phone 11 Pro Max 6.5".Съвместим с безжична зареждане. [Ултра хибриден дизайн] Този твърд калъф е съвместим с лека броня от TPU, осигурява комфортен допир.На задния панел на корпуса е направен от матирана прозрачна въглеродни влакна, трайни и трайни.Издигнати ръбове повишаване на екран и на обектива на камерата с повърхността, за да се избегне надраскване и повреди. [Тънък, лек дизайн], докато защитата е гарантирана, ние поддържаме този калъф фина фигура за по-удобно носене и ползване.Точно като вроден партньор с вашия нов телефон. [Прецизна деколтета] Точни деколтета, чувствителни бутони за лесно ощупываются и се натискат, уголемени пристанища са подходящи за окабеляване.Всички проблеми с покупки, моля, свържете се с нас чрез Център за съобщения.Специално е съвместим с i Phone 11 Pro Max 6.5 inch Features : 1. Твърд построена от висококачествен броня TPU и двойна здраво капака на корпуса на КОМПЮТЪРА, за да напълно да се защити вашият телефон от удари, наранявания, от прах и падения, с 4 меки ъгъла брони и вдигна устни броня за защита на камерата, този калъф е гарантирано издържа на удари и драскотини.2. Slim & Thin - това е за вас.Той е гъвкав за лесно отстраняване, тънък и не добавя на обема на вашия телефон, като същевременно осигурява известна защита.Чудесен минималистичен калъф, вие не можете да кажете, че вашият телефон дори е с капак върху него.3. Този твърд калъф с броня TPU осигурява удобно докосване.На задния панел на корпуса е направен от матирана прозрачна въглеродни влакна, трайни и трайни.Това е анти-нулата,анти-пръстови отпечатъци и не са деформация.4. Пълна защита на тялото - осигуряване на пълна защита на тялото, предотвратява падане, удари, удари, драскотини и замърсявания.5. Оригиналната специална текстура, не само те кара да се използват само правилната мекота, но и лесно се поддържа. никога не съм изпитвал по-рано. 6. Точни деколтета за високоговорители, пристанището хранене, аудиопорта и бутони.Гъвкав калъф перфектно за вашия i Phone 12 pro max, като ръкавица, лесно се инсталира и се отстранява.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..