• Новинка
Джон Димаджио Подписа / Автографировал гланцирана снимка 8x10 в ролята на Джейк-psa от време за приключения. Включва сертификат за автентичност Fanexpo и потвърждение на ?
zoom_in

Джон Димаджио Подписа / Автографировал гланцирана снимка 8x10 в ролята на Джейк-psa от време за приключения. Включва сертификат

BGN 47.99

Продукти
check Налично за поръчка

Включва сертификат за автентичност FANEXPO, заверен от компанията Hobby Star Marketing.Размер : 8x10. Имате още някакви въпроси или желания?Моля, свържете се с нас!И ние ще се радваме да отговорим на всички въпроси.Ръка, подписан от Джон ДиМаджио, включва специален надпис "един Бендер".Джон ДиМаджио подписа снимка 8x10 Adventure time специална подпис "Джейк".Всички продукти, закупени от Starleaguesports, включват в себе си оригинален сертификат за автентичност от Hobby Star Marketing с истински голограммой!Това е най-новият сертификат, издаден от Hobby Star за нея FANEXPO SCI FI / Sports Expo.Starleaguesports-северна америка търговец на едро автографи, занимаващи се с научно-фантастични и спортни колекционерска стойност.

Те също купуват с този продукт..