• Новинка
[3-pack]VINTAR 3-Outlet Adapter Wall Tap, Outlet Удължител, Portable Travel Mini Plug Grounded Indoor AC Outlet, White,ETL Listed.
zoom_in

[3-pack]VINTAR 3-Outlet Adapter Wall Tap, Outlet Удължител, Portable Travel Mini Plug Grounded Indoor AC Outlet, White,ETL

BGN 11.99

Продукти
check Налично за поръчка

[Multi Outlet Продължавам]-ще Получите повече ползи от вашия електрически контакт, с помощта на стенен кран VINTAR 3-Outlet Adapter, който може да се разшири с един щекер на три.Този стенен кран с максимална мощност от 125 В/15a/1875 W и безопасен за използване на закрито.Идеалното решение за управление на множество кабели под масата или зад мебели. [No Blocking Design] – Vintar wall outlet продължавам с 3 розетки на променлив ток в 3 различни посоки приема американски 3-пинов плосък щекер и позволява захранване на 6 електронни устройства от две штекеров едновременно, без никаква заключване. [Компактен и лек дизайн] - Лесен за носене с мини размер, за да постави във вашите портфейли.Този удължител електрически контакт осигурява удобна алтернатива тромава сила лентата, като ви дава точни и опрятное място. [Круизен кораб трябва да е] - Повечето круизни кораби не се допускат на борда на защитени от пренапрежение силови ленти от съображения за сигурност.Този удължител щепсела не е НИТО защита от пренапрежение, нито на кабели, което го прави напълно одобрява круизным кораб. [Гарантирана сигурност]- Пожароустойчива обвивка на КОМПЮТРИ и висококачествен компонент може да се подобри трайност и безопасност.А нашият разклонител контакта заверен и вписан в списъка на ETL.Всички продукти от VINTAR могат да ползват гаранция за една година : връщане или замяна.Монтиране на кран, който може да се разшири с една вилица на три.Този стенен кран с максимална мощност от 125 В/15a/1875 W и безопасен за използване на закрито.Благодарение на неблокирующей дизайн 2-Pack outlet extender може да бъде зареждана до 6 устройства едновременно.Нашата продукция е сертифицирана от ETL през 2020 година.

Те също купуват с този продукт..