• Новинка
Пътни Конуси,15 Опаковане. Пластмасови Спортни Футболни Шишарки Спортна Тренировка Ловкост Маркер Конусен Спортен футбол Гъвкави тънки (9 инча) (оранжев)
zoom_in

Пътни Конуси,15 Опаковане. Пластмасови Спортни Футболни Шишарки Спортна Тренировка Ловкост Маркер Конусен Спортен футбол

BGN 12.78

Продукти
check Налично за поръчка

【15 опаковъчни пътни конуси】 Пакет включва 15 парчета пластмаса футболни шишарки.Всеки пластмасов пътен конус е с дължина прибл. от 9 инча височина.На него четири дупки за закрепване.По-дебел, подложени на други евтини и качествени пътни конуси. 【Здрав и надежден】- Пътни конуси, изработени от высокопластичного материал, дебели външен не ще бъде лесно да се счупят или да изчезнат след продължителна употреба.Ярък цвят ще бъде по-привлекателна, докато децата играят на детската площадка. 【Широко приложение за деца】- Пътни конуси се използват за отдих на открито и закрито.Идеално за футбол, баскетбол, колоездене препятствия, мотоциклети, кучета, коне и т.н. перфектен за всички спортни събития, дъжд, игри, дейности. 【Лек и преносим】- Пластмасови пътни конуси штабелируются, ви помогне да спестите място за съхранение.Калъф за носене за удобно транспортиране и съхранение.Незабавно втянутся в своите първоначални форми. 【Многофункционални пътни конуси】- Тези пластмасови пътни конуси са идеални за футбол, футбол, баскетбол по време на партита и събития, курсове за обучение - дресура на мотоциклети, дресура на кучета, за дресура на коне ,на велосипедни състезания с препятствия и много други.Дръжте всички деца наред.Описание : 9 - инчов пластмасови пътни конуси, Набор от спортни тренировъчни конуси,Вътрешни външни и празнични мероприятия Ловкост Шишарки - Спортни и футболни гъвкави конус комплекти-Спортно обзавеждане за детски Вие все още се притеснявате за това как се отбележи, детска площадка за вашата футболна тренировка?Нуждаете се от пластмасови конуси за дресура на домашни любимци?Нуждаете се от многофункционални пътни конуси за вашите деца?Полза : Марка безопасни зони, включително зоната на застрояване.Създаване на забавни spm чупещите линия за каране на велосипеди и автомобили.Регулиране на спортно обучение и курс подвижност за хокей умения ,каране на ролкови кънки , баскетбол ,футбол на закрито/на открито.Помогнете наездникам по обездка се научиш на точност и хладнокровной стойката.Направете украса строителни тематични партита, като рожден ден ,Коледа и др.Лесен за носене : четири дупки на него за поставяне, лесно подредени върха на всеки, за лесно съхранение и транспортиране.Пластмасови пътни конуси може да се штабелировать.Издръжлив на употреба : Изработени от висококачествена пластмаса, тези строителни играчки изчислява за всяко използване и злоупотреба, особено деца!Многофункционален : идеален за спортни събития, тренировки, игрови дейности, и те правят невероятни теми за партита на строителния тип.Параметри : Материал : пластмаса Размер : 9 инча височина Количество : 15 Опаковане.Пратката включва : 15 x Пътни конуси.

Material:
plastic
Size:
9 Inch tall
Quantity:
15 Pack
Package Include:
15 x Traffic Cones :

Те също купуват с този продукт..