• Новинка
TKHHC 5-Piece Moving Tool kit - Мебелен лифт с 4 плъзгачи за лесно и безопасно преместване, за безопасно и лесно преместване на мека мебел мека мебел хладилници и др[Товароподемн?
zoom_in

TKHHC 5-Piece Moving Tool kit - Мебелен лифт с 4 плъзгачи за лесно и безопасно преместване, за безопасно и лесно преместване

BGN 58.32

Продукти
check Налично за поръчка

✔Висококачествени материали : Ние сме направили двигател от специален устойчив материал, който ще поддържа тегло 600 килограма всеки, без риск. ✔Подходящ за повечето мебели : мебелни колела са подходящи за всички видове тежки мебели и домакински уреди за дома.Използвайте ги за вашия диван, гардероб, хладилник, пералня, библиотеката, пиано и много други неща!. ✔Бързо движение : колекция от мебели на лифта може да работи с една ръка, лесно се обработва и става, няма нужда от други инструменти за регулиране и позициониране, улеснява преместването на мебели и битова техника. ✔Спестяване на време и енергия : с помощта на нашите набор от мебелни асансьори и ролки, можете да преместите мебели себе си.Вече не е необходимо да е мега силен, за да местите тежки мебели или уреди.Всеки може да го направи. ✔Елегантен външен вид:Мебелен лифт Фина работа, точният размер.Компактен размер, лесен за съхранение, спестяване на пространство.Лесно прехвърляне на средства, могат бързо и качествено да работи.Тегло на единица площ : 1,5 кгназвание : движещ Се артефактномер комплекта : 5 Обхват : домакински.

Те също купуват с този продукт..