• Новинка
Магрин Черно Силен Тежкотоварни Неодимовый Магнит Куки, Супер Мощен Стилни Магнитни Закачалка за Окачване, по-Големи Магнитни Нажимные Щифтове с Анти-Драскотини, ?
zoom_in

Магрин Черно Силен Тежкотоварни Неодимовый Магнит Куки, Супер Мощен Стилни Магнитни Закачалка за Окачване, по-Големи Магнитни

BGN 31.16

Продукти
check Налично за поръчка

【Многофункционални МАГНИТНИ КУКИ】 се Използва навсякъде в дома, в кухнята,в училище, на склад в гаража, офиса, или като аксесоар за пътуване, когато има магнитни или метална повърхност.Никакви средства не се изисква, бързо и лесно се монтира. 【СИЛНИ МАГНИТИ】Максимум 80 килограма при директен глад, невероятно мощен и издръжлив.Важно за постигане на теглителна сила до 80 килограма на магнита трябва да бъдат приложени към хоризонталата на програмата. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】Магнитните куки, направени по системата за качество ISO 9001 и са направени от супер мощен редкоземельного неодимового магнит и въглеродна стомана.Това е най-мощният магнитен материал в света. 【ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЙН】Идеално място за палта, сака, дамски чанти, чадъри, ключодържатели, съдове за печене, кухненски кърпи и много други.Елате с 4 мощни магнити в изискана кутия.Размер на магнитите е диаметър на основата 1.26'(32 мм)' X височина 1.70'(43 мм). 【100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ】 Ако тези магнити не оправдае вашите очаквания, можете да ги изпратите обратно, за пълно връщане на парите.Гаранция за най-добро качество и цени на магнитна кука за дрехи.Комплект от 8 магнитните куки за козина - идеален за палта, сака, дамски чанти, чадъри, ключодържатели, съдове за печене, кухненски кърпи и много други. (Не работете в стъклена дъска.) НЯМА да работи добре в стъклени магнитни дъски или повърхности от неръждаема стомана.Изглежда страхотно в дома или офиса си и да се придържа към всяка магнитна повърхност.Силен магнит подкрепя вашето палто,сако, чадър, чанта, ключове и т.н., което им Позволява свободно да висят.

Те също купуват с този продукт..